AĞAÇ KESMEK CİNAYETTİR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, üst yapı çalışmalarının yapıldığı Ulus Caddesi'nde yaklaşık 300 ağacın sökülerek ağaç katliamı yapıldı.

"Başlangıcında 'Daha Yeşil Bir Denizli için geliyoruz' diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan maalesef yeşil katliamını her geçen gün artırmaya başladı. . Bu yıllanmış ağaçlarımızdan ne istiyorlarda gaddarca, hunharca yerinden köklüyorlar. Sizin belediyecilik anlayışınızda üst yapı yapmak demek, yüzlerce yıllanmış ağacı katletmek demek midir? Ağaçları köklemeden yol yapamıyor musunuz, kaldırım yapamıyor musunuz"

Yaşam alanı savunucuları ve mahalle halkının ağaç katliamını engelleme çabalarına rağmen belediye ağaç sökümüne tekrar başladı.

'AĞAÇLARIMIZDAN ELİNİ ÇEK'

Hergün artan bu katliamlar için ne bir açıklama ne de bir engel söz konusu. Her geçen gün cinayetlere devam ediyorlar. Lütfen destek olur musunuz?

Bugün Merve imzanı bekliyor!

Merve Vural bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AĞAÇ KESMEK CİNAYETTİR». Merve ve imza atan diğer 191 kişiye katıl.