yabancı dil eğitimi zorunlu olmamalı isteğe bağlı olmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba, Arkadaşlar bilindiği üzere Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim fakültesinde eğitim alan birçok öğrenci özellikle İngilizce-Alman ve Fransızca gibi bir dersin uzaktan eğitim yolu ile alınması ve bu şekilde bu derslerin bizler icin büyük sıkıntılara neden olacağı tarafımızdan düşünülmüş ve bu şekilde de olmuştur. Üniversiteye yabancı dil eğitimi almak isteyen öğrenciler ile yabancı dil eğitimi almak istemeyen öğrenciler ayrılmakta iken biz Açık Öğretim okuyan öğrenciler zorunlu tutuluyoruz bunu anlamakta zorluk çekmekteyiz. Yabancı dil yüzünden her dönem harç yatırmaktan bıktık ve bütün arkadaşlarda benim düşündüğüm gibi düşündüklerini biliyorum. Beni Türk Dilini Türk Tarihini öğrenmeye mecbur ve zorunlu kılabilirsiniz ama bir yabancı dil konusunda zorunlu kılmamalısınız. Yetililerden ricamız sorunu ivedi bir şekilde gündeme alıp çözmeleri.. Bu deslerin alındığı dönem içinde başarılamamasi öğrenci arkadaşlarımız için hem sene kaybına neden oluyor hem de bu derslerden kalması halinde gelecek dönemde tek ders için ücret ödemek zorunda kalmakta.

Bugün Özkan imzanı bekliyor!

Özkan Ünal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «açık öğretim öğrencileri: yabancı dil zorunlu olmamalı isteğe bağlı olmalı». Özkan ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.