Doğrulanmış başarı

Maöl ve Aöl okuyanlara ek sınav istiyoruz

Bu kampanya 23 destekçi ile değişim yarattı!

Açıköğretim lise, Mesleki açıkögretim lise de okuyanların mezununa bir kaç kredi kalmasına rağmen ek sınavlar yapılmamaktadır. Şuanda ek sınavı hak edenler üniversteyi kazanıp mezun olamayan öğrenciler için düzenlenmiş ek sınav var. Ama bizler istiyoruz ki üniversteyi illa kazananlara değil mezunluğuna az kredisi olan döneminin 8'in üzerinde olanlara da ve kredisini yükseltmek isteyen öğrencilere de ek sınavlar düzenlensin istiyoruz. Bende mesleki açıköğretim lisesinde okuyorum. Dönemim 9 ve mezun olabilmem icin alttan kalan dersleri vermem gerekiyor.Kalan derslerimle birlikte kredimi yükseltmem gerekiyor. 2018 Ygs sınavına hazırlanıyorum ve açıkögretim sınavlarına da bir yandan hazırlanırken acaba mezun olabilecek miyim diye düşünüp duruyorum ve bu durum gerçek anlamda pskolojimi bozdu ve uyumamaya yemek yememeye başladım İnternetten araştırdığıma göre bir çok kişi mağdur ve benzer olayla karşı karşıya. sizde bana ve benim gibi böyle bir durumda olan insanlara yardımcı olmak için lütfen imzalayarak destek olun herşey bizim geleceğimiz için.Eğer isteklerimiz yerine gelirse herşey çok farklı olacak. Kredisi az kalmış mezun olamayanlar artık mezun, kredisini yükseltmek isteyip yükselterek veya alttan kalan derslerin bir miktarını vererek bir sonraki dönem sınavlarına daha iyi hazırlanma imkanı bulacak.Mezun olabilmek için seneler beklemek istemiyoruz. Desteğinizi bekleyeceğim, bekleyeceğiz.Teşekkürler, Saygılar..

Bugün Narin imzanı bekliyor!

Narin Sarı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Açıköğretim Lisesi Müdürlüğu-Ankara: Maöl ve Aöl okuyanlara ek sınav istiyoruz». Narin ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.