6284 nolu yasanın tekrar düzenlenmesi, çocuk ve babanın ayrılmaması, aileiçi şiddete hayır

Reasons for signing

Onur Ağır
2 weeks ago

Mevlüt Bahadur
Oct 8, 2020
Magdurumn

Celil Kocataş
Aug 27, 2020
Çocuğumu görmek istiyorum

MEHMET BAYRAM
Jun 27, 2020
Adalet bütün vatandaşlara lazım. Bir kişinin beyanı ile yargısız infaz yapılmaktadır ve mağduriyet yaratmaktadır.

Arif Aydemir
Apr 3, 2020
6284=ZULÜM.
ISTANBUL SÖZLEŞMESİ AILE YIKIM PROJESI

Eyüphan Kaya
Apr 3, 2020
YASALAR TOPLUMSAL HUZURU BOZUYORSA ONA ÇEKİ DÜZEN VERMEK MECLİSİN VAZİFESİDİR. TBMM'Yİ GÖREVE DAVET EDİYORUM

Mehmet Akif Yıldız
1 year ago
Çünkü 6284 adil ve tarafsız değil ayrıca Türk aile yapısını bozuyor. İnsanları evlilikten uzaklaştırıp nikahsız yaşamaya teşvik ediyor

Münir Polat
2 years ago
İmzalıyorum çünkü bu yasa eşimden beni soğuttu. Hiçbir hakaret ve şiddet yokken, eşimin annesi ve bacısının baskısıyla uzaklaştırma istendi. Bu yapılanı affetmek çok zor. Heleki kız çocuğumun babasını görmemesi onu çok kötü etkiliyor. Kaldırmıyorsanız bu yasayı bari gereksiz yere kullananların ceza almasını sağlayın ki kimse gereksiz yere kullanmasın.

Mustafa ARSLAN
2 years ago
Zina serbest ama dini nikahla evlilik yasak . Bana ters dinime ters

Levent Göler