6 yaşındaki kızım okul öğretmeni tarafından psikolojik şiddete maruz kaldı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
meb tarafına Sevda Esen bu kampanyayı başlattı

Kızım melek zenan esen Antalya kepez Yeni mahalle ilkokulu 1-B sınıf öğretmeni Hatice süslü tarafından psikolojik şiddete maruz kalıp hakarete tehtite uğramıştır.Savcılık başta olmak üzere gerekli bütün yerlere suç duyurusunda bulunduk diye okul idaresi bize karşı cephe alıp, kızımın sınıfı değiştirme talebini sonuçlandıramıyor, nakil almam icin baskı yapıyor, sinif degisikligi dilikcesi yazdigim halde.Kızım 3 gündür okulundan mahrum, eğitim hakkı okul müdürü tarafından gasp ediliyor ve bu süre ne kadar uzun olacak bilmiyoruz.Cıvıl cıvıl olan 6 yasindaki kızım içine kapandı, bir anne olarak yüzüne bakamıyorum elim kolum bağlı.Okul ici sınıf değişikliği müdürün insiyatifin de oldugu icin vicdana gelmesini bekliyoruz.Kizim çok mutsuz huzursuz, dengesi alt üst oldu.Bir an önce kızımın sıfinın belirlenmesi okuluna geri dönmesini ve kızımı bu hale getiren öğretmenin ve okul idaresinin ceza almasını istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.