5 YATAK (5 ÇOCUK YOĞUN BAKIM YATAĞI)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba

Yaşamla ölüm arasında ki ince çizgidir yoğun bakım servisleri. Dışarıda gözü yaşlı analar, babalardır. Konuşmanın fayda etmeyeceği, semaya duaların çıktığı en yoğun yerlerdir. Gücenmeden ölümü kabullendiğimiz, sınırları belirsiz en ince çizginin olduğu yerlerdir. Orada gece-gündüz yoktur. Sizlerden ricam bu konuda kamuoyu yaratmak ve ses getirmektir. Bir Acil Servis hekimi olmanın ötesinde Çocuk Yoğun Bakımda haftalarca yaşam mücadelesi veren  bir yavrucağın babasıyım. Canımızdan çok sevdiğimiz, yavrumuz Tuna'mız sayesinde duyarlılığımız arttı.   Prof.Dr.Bülent Karapınar hocamızın çok büyük emeğinin olduğu Ege Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım servisinde halihazırda 12 yatak hizmet vermektedir. İlave olarak 5 yatak daha hizmete girebilir. Prof.Dr.Bülent Karapınar hocamız ve Uzm.Dr.Arda Kılınç başta olmak üzere bütün doktorları, yoğun bakım hemşireleri ve personeli fedakarca çalışmaktadır ve her türlü övgüye layıktırlar. Onların haklarını bu dünyada ödeyebilmemiz mümkün değildir. Bu 5 yatağın önemini en iyi onlar biliyor.

Haftalarca, aylarca tedavisi süren, yoğun bakım ihtiyacı olan hasta çocuklarımız için,  tek bir yatak bile hayati önem taşımaktadır. Beşli oda olarak bilinen odanın; yatakları ve monitörleri döşenmiştir.  Fakat personel yetersizliğinden hasta kabul edememektedir. Çok kritik olan bu yatakların faaliyete girmesi için  elimizden geldiğince çalışalım, ulaşabildiğimiz her yere ulaşalım. Burası Türkiye'mizin dört bir yanından hasta kabul etmekte olup; Türkiye'nin en iyi Çocuk Yoğun Bakım servisidir. Dün bizim ihtiyacımız oldu ve önce Rabbimiz sonra orada çalışanlar sayesinde oğlumuz can buldu. Yarın kimin ihtiyacı olduğunu kimse bilemez.

Saygılarımla

Ata Tuna Kavalcı'nın babası Dr.Erdener Kavalcı

Bugün Erdener imzanı bekliyor!

Erdener Kavalcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «5 YATAK (5 ÇOCUK YOĞUN BAKIM YATAĞI)». Erdener ve imza atan diğer 317 kişiye katıl.