4857'lilerin 399 ve 657'ye Geçirilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Evveliyatı yıllara dayanan ve sürekli her platformda dile getirilen gerekli çalışmalar denilerek ertelenen ve en sonunda 05.06.2015 'te Sn. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu 'nun basın yayın organlarında 7 Haziran seçimleri öncesi kattiyetle söz verdiği ilk vaadlerinden ve seçim sonrası muhakkak gerçekleşecek dediği ve 2015 TİS sendikalar ve iş veren(Devlet) arasında yapılan anlaşma gereği kararın alınmasına karşın ve ayrıca Devlet Personelin gerekli çalışmaları sendikalar ve kurumlarla müzakere ederek ilgili çalışmaları sonlandırması son olarak topun söz verenlerde vaadler de bulunan sayın büyüklerimizde olduğu aşikardır.Bugüne dek hiçbir talep girişimlerde bulunmayanlar dahil sınavlarla ilgisi olmayan devlet personelliği kıstas kriter ve prosedürleri uygulanmadan birçok çalışan(taşeron,sözleşmeli,geçici işçi,kiralık işçi , sigortasız çalışanlar)  için olağanüstü çabalar ve tüzükler yönetmelikler kanunlar jet hızıyla geçerken 15 yıllık talep bu kadar görmezden gelinemez ötekileştirilemez.Change.org sayesinde değerli büyüklerimiz seçtiğimiz bizi yönetin dediğimiz demokratik hak ve özgrlüklerimizi tüzel haklarımızı sizlere devrediyoruz dediğimiz devlet yöneticilerimize bu sıkıntımızı aktarmış oluruz inşallah bugünün ya da geçmişin değil geleceğin sıkıntısıdır bu lütfen hassasiyet eğitimli bir nesilden çok okumamaya gelişmemeye teşvik edilmeyelim bu ilgili çalışma toplumun refahını ve bilgi seviyesini en uç noktalara taşıyacaktır.Geliştirmeci bir hükümet olarak ki bu parola sürekli slogan kalkındırın geliştirin ve bizlere HALK'a kulak verin lütfen ..

Bugün Onur imzanı bekliyor!

Onur Yağız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «4857'liler 399 ve 657'ye Geçirilsin». Onur ve imza atan diğer 691 kişiye katıl.