Kampanya Kapatıldı

400 Bin Sağlık Mezunu Gence Nisan’da Atama İstiyoruz.

Bu kampanya 2.699 destekçiye ulaştı

Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve sayın Sağlık Bakanımız Recep Akdağ;

Gelişen günümüz dünyasında ve Türkiye'sinde insan sağlığına verilen önem artmakta olduğu ve gün geçtikçe sağlık personeline olan ihtiyac aynı paralelde artmakta olduğu siz değerli büyüklerimiz tarafından bilinmektedir. Biz sağlıkçıların her geçen gün artan mezun sayısına onbinler eklenmekte ve en yakın zamanda 12.500 personelin atamasına ilişkin açıklamalarınızı dört gözle beklemekteyiz.

Umarız sesimiz duyulur ve duyurulur. Ayrıca ek olarak yine umarız ki bu 12.500 personele ek olarak 10 bin eklenerek daha fazla alım olması için umutlandığımız gelecek yarınlara ışık tutacak güzel haberleri duyurmanız dileklerimizle.

Bakanım 400 bin mezun sağlıkçı sizden gelecek olan müjdeli haberi bekliyoruz. Bu konuda bizlerin kamuda istihdamından bizi mahrum bırakmayın. Kimisi 2 yıl kimisi 4 yıl kimisi 10 yıldır atanmak icin uğraş veriyor. Birçoğu hayallerini erteliyor tıpkı benim gibi. 400 bin sağlıkçının anası, babası, kardeşleri ve hatta nişanlısı sizin yapacağınız tek bir açıklamaya bakıyor. Sürçü lisan eylediysek affola.

Saygilarimla
Habib Şen

Bugün Habib imzanı bekliyor!

Habib Şen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «400 Bin Sağlık Mezunu Gence Nisan’da Atama İstiyoruz.». Habib ve imza atan diğer 2.698 kişiye katıl.