Doğrulanmış başarı

35 Yıllık Tarihin ve Sanatın Yok Oluş Çığlığına Ses Verin!

Bu kampanya 3.515 destekçi ile değişim yarattı!

Beyoğlu'nda İtalyan Santa Maria Kilisesi idaresinde 35 yıl önce "depo" olarak kiraladığım mekan, bugün turistlerin bir müze gibi ziyaret ettikleri uğrak yeri haline gelmiştir. Bu durum; sanatla uğraşan bir kiracısının olması ve kilise idaresinin bir gururu haline gelmeliyken; "10 yıllık kiracıları tahliye" yasasından istifade ederek, kilise idaresi bu durumda olan bütün kiracılarına adeta savaş açmış durumdadır.

Ben (Nurhan Acun), galeride yaptığım Anadolu Medeniyetleri ile ilgili çalışmalarımla, Kültür Bakanlığı Müzeleri'nden "teşekkür ve derece" belgeleri alırken; kilisenin yapmış olduğu bu baskı neticesinde, yakında bu sanatımı da icra edemez hale geleceğim. Bu galeride yetenekli gençlere sergi imkanını ücretsiz sunuyorum. Bu SANAT YUVASI KAPATILMASIN!

83 yaşındayım. Ömrümün 35 yılını bu yuvada sanat ve sanatçılarla dolu dolu geçirdim. Şimdi İtalyan Santa Maria Kilise İdaresinin tahliyelerinin durdurulması için imzalarınızla  destek verin. Atacak olduğunuz her imza; umudumuza bir fidan olacak. Bu imza zincirine çevrenizdekileri de katarak destek verin. Verin ki bu sanat yuvası özgürlüğün yuvası olmaya devam etsin. Kirli oyunların bir parçası olmasın!

Bugün Seyyide Rayiha Nur imzanı bekliyor!

Seyyide Rayiha Nur UÇKAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «35 Yıllık Tarih ve Sanatın Yok Oluş Çığlığına Ses Verin!». Seyyide Rayiha Nur ve imza atan diğer 3.514 kişiye katıl.