Kampanya Kapatıldı

31 FM 351 PLAKALI ARAÇ SAHİBİNİN CEZA ALMASINI İSTİYORUZ

Bu kampanya 730 destekçiye ulaştı

14.02.2017 tarihinde saat 12.16 Zülfühan Köyü Kültür Sokak. Üniversite Evleri Hatay/Serinyol mevkiinde meydana gelen olayda 31 FM 351 plakalı araç sahibi çevredeki kişilerin dur ikazına aldırış etmeyip yavru köpeğe kasıtlı olarak çarpıp ölümüne neden olmuştur. Etrafta bulunan kamera kayıtları olayı net şekilde görüntülenmiştir. Buna ilişkin kamera kaydını Ek 1’de tarafınıza sunulmuştur. 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 21. Maddesi gereğince bir hayvana çarpan ve ona zarar veren sürücü, onu en yakın Veteriner Hekim ya da Tedavi Ünitesine götürmek veya götürülmesini sağlamak zorunda yükümlülüğü verilmiştir.

Bu bağlamda, kamera kayıtları delil sayılarak, 31 FM 351 plakalı araç sahibinin tespit edilerek 5199 sayılı kanun ihlalinden gerekli cezai işlemlerin uygulanmasını talep ediyoruz.

Bugün Hatay Doğa Ve Yaşam Derneği imzanı bekliyor!

Hatay Doğa Ve Yaşam Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «31 FM 351 PLAKALI ARAÇ SAHİBİNİN CEZA ALMASINI İSTİYORUZ». Hatay Doğa Ve Yaşam Derneği ve imza atan diğer 729 kişiye katıl.