Kampanya Kapatıldı

3 Yaşındaki Çocuğumun Ölümüne İzin Vermeyin

Bu kampanya 341.516 destekçiye ulaştı

Daha 3 yaşında olan oğlum Müslüm Ağaç, milyonda bir görülen 'Metakromatik Lökodistrofi' hastalığına yakalandı ve bunun çaresi Türkiye’de bulunmuyor. Yurt dışında tedavi edilmesi gerekiyor fakat ailevi ve ekonomik durumdan dolayı buna gücümüz yetmiyor.

Ben babası olarak elimden geleni yapmaya çalıştım. Ailemin de yardımıyla oğlumu İstanbul’da bulunan Çapa Eğitim Araştırma Hastanesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi, Bursa Uludağ Araştırma Hastane’sine götürdük fakat hiçbir sonuç alamadık. Çözümün sadece yurtdışında olduğunu söylediler.

Oğlum günden güne konuşma ve yürüme yetisini kaybediyor. Bunun için Sağlık Bakanlığı, Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanımız’dan yardım etmelerini rica ediyorum.

Unutmayalım, belki de senin imzan ve paylaşımınla bugün 3 yaşındaki çocuğum kurtulabilir!

Lütfen el ele verip sesimi duyurmama yardımcı olun...

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet ağac bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «3 Yaşındaki Çocuğumun Ölümüne İzin Vermeyin @RT_Erdogan @BA_Yildirim». Mehmet ve imza atan diğer 341.515 kişiye katıl.