3.000TL üzeri Akıllı Telefon almayın/aldırmayın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bugün yeni bir akıllı telefon aldım. Marka belirtmeden özelliklerini yazıyorum: 32 GB dahili hafıza, 3 GB ram, 4000 mah pil, 16MP arka 8MP ön kamera, full metal gövde... oldukça sağlam ve çok şık bir telefon. Yurtdışı fiyatı yaklaşık olarak 250 Euro. Türkiye'de 980 TL. Yani yurtdışı fiyatından daha ucuz!

Yani bu donanımda ki bir telefonun gerçek ederi... 2.000TL veya 3.000TL değil. He bir de diyorsunuz ya fiyat aslında bizde pahalı onun da sebebi KDV, ÖTV, TRT vb. vergiler. Ona da cevabım var! Aynı vergiler bu telefonda da var ama yurtdışı fiyatı 250 Euro iken, nasıl oluyorda burada 2.500TL'ye değil de 980TL'ye satılabiliyor? Yada nasıl oluyorda yurtdışında 750 Euro olan bir telefon, burada 3.000TL değil de 5.000TL'ye satılıyor?

Peki çözüm ne diyenlere de cevabım şu: 4.000TL etmeyen bir telefona, daha çıkmadan 4.000TL vererek almak için sıraya girip, stokları bitirene kadar herkes almaya devam ederse fiyatı emin olun daha da artacaktır. Herhangi bir marka, 1 ay boyunca Türkiye'de tek bir ürünü satılmasın bakın o zaman da bu fiyat olabiliyor mu! Fiyat arttıkça talepte düşüş olmuyorsa, fiyatı düşürmek için de bir sebep olmaz.

Telefon fiyatları önce 2.000TL, sonra 3.000TL, 4.000TL barajını aştı derken, 2017 yılında yeni çıkan telefonlar 5.000TL barajını da aşacak!

Var mısınız böyle bir kampanya başlatmaya? 3.000TL ve üzeri hiçbir telefonu almayın/aldırmayın, bakın o zaman fiyatlar bu şekilde artmaya devam edecek mi.

Bugün Hakan imzanı bekliyor!

Hakan Camoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «3.000TL üzeri Akıllı Telefon almayın/aldırmayın!». Hakan ve imza atan diğer 184 kişiye katıl.