Petitioning 2ne1@ygmail.net  and 1 other

【2NE1 】“Revocation of Disbandment” Stay Together… BlackJackは解散撤回を求めます

Supporters

2016年11月25日、突然所属事務所から「解散」の発表があった2NE1。デビューから7年、2016年5月にデビュー当時のメンバー4名から1名脱退し3名で活動すると事務所から発表があり、私たちファンはアルバム発売、カムバックを心から待ち望んでいました。しかし、11月25日に突然の解散が発表されました。2NE1の存続、活動を望んでいます!

The “disbandment” of 2NE1 was suddenly announced by belonging office of 2NE1 on November 25th, 2016. One member left the group 7 years after their debut in May 2016, with belonging office of 2NE1  announcing that the group will continue with 3 members. We, the fans, sincerely hoped for an album release and comeback. However, their disbandment was suddenly announced on November 25th. We hope that 2NE1 will survive and continue on!

2016 년 11 월 25일 갑자기 소속사에서 "해체''의 발표가 있었다 2NE1. 데뷔 7 년, 2016 년 5 월 데뷔 당시 멤버 4 명에서 1 명 탈퇴 3 명으로 활동하겠다고 사무실에서 발표가 있고, 우리 팬들은 앨범 발매 컴백을 진심으로 기다리고있었습니다. 그러나 11 월 25 일에 갑자기 해체을 발표했습니다. 2NE1의 생존, 활동을 기대합니다!

【意図】
解散発表の際に事務所からCL、ダラとソロ契約を締結。ボムとは再契約を締結していないと明らかにしました。しかし11月29日にメンバーからツイッターで発表されたあいさつの中に3名でアルバムを作成していた事実が明らかになりました。

[Plan] Belonging office of 2NE1  announced that CL and DARA had signed individual contracts at the time of the disbandment. It became clear that BOM had not signed another contract. However, in a message announced on Twitter on November 29th by all 3 members, it was revealed that they had created an album together.

[의도]
해체발표시에 사무실에서 CL, 다라와 솔로 계약을 체결했다. 봄과 재계약을 체결하지 않겠다고 밝혔다했습니다. 그러나 11 월 29 일에 회원 트위터에서 발표 된 인사 가운데 3 명으로 앨범을 만들고 있던 사실이 밝혀졌습니다.

また11月3日にアメリカ・サンフランシスコで収録されたCLのインタビューでもアルバム発表、カムバックが近いことが示唆されています。

In addition, in an interview with CL recorded on November 3rd in San Francisco, it was indicated that an album announcement and comeback was close.

또한 11 월 3일 미국 샌프란시스코에서 수록된 CL의 인터뷰에서도 앨범 발표 컴백이 가까운 것을 제안하고 있습니다.

"CL Talks About Touring The USA And Becoming A Solo Act"
CL : I have a project going on, I do not want to talk about it because I would rather have you guys be surprised. But I am working on a lot of things and I 'm super excited for it!

7年間、いつも私たちBlackjackと一緒にいてくれた2NE1。私たちBlackjackは、これからも2NE1と一緒にいることを伝えたいと思います。そして事務所に署名を送り、「解散撤回」と2016年夏の間に作業されていたアルバムの発表し活動を再開してくれるよう求めます。

2NE1, a group which has existed together with us Blackjacks for 7 years. We Blackjacks want to convey to 2NE1 that we will stand by them. So, will we send belonging office of 2NE1 our signatures to request a “revocation of disbandment” and for the release of the album created in the summer of 2016.

7 년간 항상 우리 Blackjack과 함께있어준 2NE1. 우리 Blackjack은 앞으로도 2NE1과 함께있는 것을 전하고 싶습니다.그리고 사무실에 서명을 보내 "해체철회 '와 2016 년 여름에 작업되어 있던 앨범 발표 활동을 재개 해 줄 것을 요구합니다.

3名のメンバーからツイッターで解散に対するメッセージを受け取りましたが、本人たちが納得して解散するように感じられませんでした。私たちを喜ばせようと懸命にアルバム作業をしたメンバー本人が一番つらいと思います。そのような状況の中、2NE1として活動を再開できる可能性を見出すために、ご署名活動を行いますので、ご賛同いただけましたら幸いです。

While we received a message about the disbandment from the 3 members, this didn’t feel like a disbandment which made sense. We feel that this is even harder on the members themselves, who worked their hardest to create an album for us fans. In this current situation, we will gather signatures in order to truly find out the possibility of 2NE1 coming back together again, for which we would be very grateful if you could participate.

3 명으로 트위터에 해체에 대한 메시지를 받았지만 본인들이 납득하고 해체하도록 느껴지지 않았습니다. 우리를 기쁘게하려고 열심히 앨범 작업을 한 본인이 가장 힘들다고 생각합니다. 그런 상황에서 2NE1으로 활동을 재개 할 가능성을 찾기 위해, 서명 활동을 실시하기 때문에, 찬성 주시면 감사하겠습니다.

【注釈】このキャンペーンの趣旨に合わないコメントは削除させていただきます。

[Notes]Comments which divert from the intention of this campaign will be deleted.

[주석]이 캠페인의 취지에 맞지 않는 댓글은 삭제하겠습니다.

【賛同のしかた】
画面右上にある「ログイン」または「3本線」をクリック→アカウントを作成(本名でなくても構いません。名前 ツイッターアカウント、姓 ツイッター表示名などでも大丈夫です)→コメントを書き込む(コメントはなくても結構です)→賛同をクリック

[How to give endorsement]Click on 'ログイン'“Login” or the “3 lines” on the upper right of the screen -> Create an account (You do not need to use your real name. The first name can be your Twitter account and the surname the Twitter display name.) -> Write a comment (comments are not required) -> Click on endorse

[찬동의 방법]. 'ログイン'로그인 ' 아님 오른쪽 위에를 크릭!!!!
화면 오른쪽 상단에있는 "로그인"또는 "3 본선 '을 클릭 → 계정 만들기 (본명 않아도 상관 없습니다. 이름 트위터 계정 성 트위터 표시 이름 등도 괜찮습니다) → 의견을 작성 (코멘트 아니고 괜찮습니다) → 동참을 클릭

【賛同者コメントの見かた】
画面最下部までスクロール→「すべてのコメントを見る」をクリック→「最新のコメント」をクリック

[How to read endorser’s comments]Scroll to the bottom of the screen -> Click on 'すべてのコメントをみる'“View all comments” -> Click on 最新のコメントをみる“Newest comments”

[찬동 자 댓글 보는 법]화면 하단으로 스크롤 → "모든 코멘트보기 'すべてのコメントをみる를 클릭 →"최근 댓글 "最新のコメントをみる을 클릭

ご協力の程、よろしくお願い申し上げます。We ask for your cooperation.협력의 정도, 잘 부탁드립니다.

This petition will be delivered to:
  • 2ne1@ygmail.net
  • info_2ne1@avex.jp

2NE1 & Blackjack started this petition with a single signature, and now has 815 supporters. Start a petition today to change something you care about.