0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

7103 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname Ile 27 Mart 2018 tarihinde Devletin Çocukları için çıkarılan Vergi Kanunun 24. Ve 25. Maddenin Geçici 16. maddesine istinaden; Devletimiz tarafından 2828 Sayılı Kanun ile Kamu Kurumlarında istihdam edilen ve görev yapan yaklaşık 50 bin Yetim ve Öksüz Kardeşlerimiz Ile ilgili Kanun gereği kendi kadrolarında kendi unvanlarında atamalarının yapılmasını istiyorlar. Kurumlarda kadrosu bulunmayan gençlerimizin de en kısa sürede atamalarının veya kurum değişikliğinin yapılmasını Istiyorlar. Sizler Bu Kampanyaya Destek Verdikçe Yetim ve Öksüz ne Kadar Insan Varsa size Dua Edecekler. Unutmayın; Dünyada İşleyeceğiniz En Hayırlı Amel, Yetimi ve Öksüzü Sevindirmekten Geçer. Rabbim Kimseye Dert Ve Keder Vermesin Inşallah.Amin.

Bugün TÜRKİYE imzanı bekliyor!

TÜRKİYE CUMHURİYETİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2828 Sayılı Kanun İle Kamuda Görevli Yaklaşık 50 Bin Kişi Kadrolarına Atanmayı Bekliyor.». TÜRKİYE ve imza atan diğer 330 kişiye katıl.