Kampanya Kapatıldı

28 Şubat mağduru Cihat Özbolat serbest bırakılsın

Bu kampanya 124 destekçiye ulaştı

Ben Fatma Taş 28 Şubat sürecinde 12 yaşındaydım ve o dönemin acılarını hala iliklerimde hissediyorum,  benim geleceğim ve dinimi özgürce yasayabilmem için mücadele veren tüm büyüklerime minnet borçluyum...

Kardeşlerim bana yardım ediniz, sesimizi sn. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve adalet bakanı sn. Bekir Bozdağ'a duyuralım ve suçsuz yere içerde tutulan 28 Şubat mağduru Cihat Özbolat'ın serbet kalmasını sağlayalım.

Cihat Özbolat 28 Şubat sürecinde başörtüsü protestoları sırasında bir kaç arkadaşı ile katılıp birahaneye taş atma suçu ile suçlanmış ve o arkadaşlarının lideri konumunda gösterilerek idama mahkum edilmiştir şuan halen tutuklu bulunmakta ve ortada suçlamalarla alakalı hiçbir delil bulunmadığı halde mahkumiyeti devam etmektedir eğer sesimizi duyurabilirsek, haksızlıklar karşısında dik duran bu mücadeleci ağabeyimizin haksız yere senelerinin kendilerinden çalınmasına dur demiş olacağız.

Sen haksızlığa uğrarken seni savunanlar, haksız yere mahkum ediliyorlar buna dur de! Onlara minnet borcunu öde! Sesini yükselt kampanyayı imzala ve duyur!

Bugün Fatma imzanı bekliyor!

Fatma Taş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «28 Şubat mağduru Cihat Özbolat serbest bırakılsın». Fatma ve imza atan diğer 123 kişiye katıl.