0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

28 ŞUBAT DARBESİ’NİN YARGI ZULMÜ DEVAM EDİYOR!

FETÖCÜ HAKİM VE SAVCILARIN VERDİĞİ KARARLAR HALA UYGULANIYOR!
15 Temmuz Darbe girişiminden tam 19 yıl önce gerçekleşti 28 Şubat Darbesi. Tıpkı 15 Temmuz’da direnenler gibi direndi 28 Şubat’a Müslümanlar.
Fakat karşılarındaki acımasız darbeci cunta, tüm direnenleri hapse attı, idamla yargıladı. Dönemin DGM’leri İstiklal Mahkemeleri gibi kararlar verdi. Yüzlerce Müslüman, slogan attı, dergi dağıttı, eyleme katıldı, bildiri yayınladı diye, terörle mücadele şubelerinde İŞKENCE gördüler, İDAMla yargılandılar. Darbeye direnebilecek herkes hapse atıldı. Kimdi peki bu yargılayanlar?
Çoğu, bugün FETÖ’den yargılanmakta olan, geçmişte Ergenekon’dan yargılanmış olan Hakimler ve Savcılardı. Şimdi bu hâkimlerin hepsi cezaevinde, onların içeri attıkları da hala cezaevinde.
21 yıldır 600 Müslüman, 28 Şubat Darbeci cuntasının verdiği yargı kararları sebebiyle hukuksuz bir şekilde hapis yatıyor.

28 ŞUBAT DARBESİ BUGÜN ARAMIZDAN İKİ KİŞİ DAHA ALDI!
2017’de Akademya Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hayreddin Soykan, 21 yıl önce hakkında açılan dava sebebiyle tutuklandı.

HAYREDDİN SOYKAN KİMDİR?
İngilizce, Arapça, Farsça, Latince ve Yunanca dillerini bilen Hayreddin Soykan, karikatürle ilgileniyor; hayatını çevirmenlik, editörlük, yayıncılık, tercümanlık ve yazarlık gibi işlerle kazanıyordu. 28 Şubat darbesine karşı ilk direnenlerden birisiydi.
2018 Şubat ayında Akademya Dergisi yazarı Sebahattin Arslan 21 yıl önce hakkında açılan dava sebebiyle tutuklandı!

SEBAHATTİN ARSLAN KİMDİR?
Sıradışı Bir 28 Şubat Hikayesi, Hayat Size Güzel ve Firari adında üç farklı kitabı yayınlanmış olan Yazar Sebahattin Arslan, 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara’da nöbetlerde yer almış ve tıpkı 28 Şubat darbesinde olduğu gibi darbecilere karşı en önde direnmişti.
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNE DİRENENLER HAPSE ATILDI!
15 Temmuz Şehidimiz Halil Kantarcı’nın dava arkadaşları, bugün 28 Şubat Darbesinin cuntacı hakimleri tarafından verilen kararlar sebebiyle hala tutuklu! Halil Kantarcı da 15 Temmuz’da Şehid olmasaydı, onlarla birlikte hapse girecekti.
Halil Kantarcı 15 Temmuz’da şehid olmadan önce 28 Şubat darbesi için şunları söylemişti:

ÖLÜMÜZ ŞEHİD, DİRİMİZ TERÖRİST Mİ?
ERGENEKONCULARA VERİLEN YENİDEN YARGILAMA HAKKI 28 ŞUBAT DARBESİNİN MAĞDURLARINA NEDEN ÇOK GÖRÜLÜYOR?
28 ŞUBAT DARBECİ-FETÖCÜ HAKİMLERİNİN VERDİĞİ KARARLAR İPTAL EDİLSİN!
YENİDEN YARGILAMA’NIN ÖNÜ AÇILSIN!
SEN DE İMZALA!
SESİMİZE SES VER!
HUKUKSUZLUĞA SON VER!
Twitter: @Son28Subat
Facebook: 28 Şubat Kahramanlarına Özgürlük

Bugün Gizem imzanı bekliyor!

Gizem Dik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «28 ŞUBAT DARBESİ MAĞDURU 602 TUTSAK MÜSLÜMANIN YENİDEN YARGILANMASI İÇİN SEN DE İMZALA!». Gizem ve imza atan diğer 446 kişiye katıl.