25 Mayıs Ortaokulu yeni yapılan okul binasında eğitim-öğretime devam etmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Okul aile birliğinin en temel amacı aile, veli ve öğretmenler arasında iletişimi sağlamaktır. Okul aile birliği olarak yikim karari geregiyle tasinma karari alan okulumuz 2017-2018 egitim ogretim yilinda iki ayri okulda egitim vermistir. Ogretmen ve ogrencilerimiz mağduriyet yaşamistir. Bu sebepten dolayi egitim kalitesi yuksek olan okulumuza kayit yaptiramayan ve ozel okulllara kayit yaptirmak zorunda kalan ogrencilerimiz olmustur. Sabirla yeni binamizin yapilmasini bekledik ancak duyumlar bizlere olumsuz gelmistir. Şuan yapim aşamasinda olan yeni binanin, 25 Mayis Mahallesinde ikamet eden ve kayit bolgemizde bulunan 25 Mayis Ortaokuluna verilmesini istemek en dogal hakkimizdir. Yurume mesafesindeki okulumuza tasima servisleri ile gitmek zorunda kalan ogrencilerimizin sesi olmak istiyoruz. Bu hususda sizlerin de destegi ile sesimizi duyurmak istiyoruz. Hassasiyetiniz icin tesekkur ederim.