2019 Psikologlar Kadro İstiyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

2018-2019 yılında neredeyse psikologlara hiç kadro verilmemiştir. Yıllardır ASDEP alımlarını bekleyen psikologlar bu yıl ilanın yayınlanmasını, verilen sözlerin tutulmasını istiyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında yürütülen ASDEP, Gündüz Bakım Evleri, Koruyucu Aile projelerinde biz psikologların daha aktif rol almasını istiyoruz. Bu sebeple kadro sayılarımızın arttırılmasını talep ediyoruz. Bizler 2018 KPSS puanlarımız ile bakanlık bünyesinde yapılacak alımların KPSS puan sürelerimiz bitmeden önce yapılmasını talep ediyoruz.

Kadına karşı şiddetin engellenebilmesi, çocuk istismarının engellenmesi, toplumun çekirdeği ailenin daha sağlıklı bir iletişim kurabilmesi, vizyonu geniş gençler yetiştirilmesi ve sağlıklı nesiller için psikologlar olarak kadro sayılarımızın arttırılmasını istiyoruz.

Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan alımlarda psikologlara daha fazla kadro verilmesi gerektiğini düşünüyoruz ve bunun için gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.