2018 KPSS sınavına hazırlanan sağlıkçılar da atanabilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Merhabalar . Biz 22 temmuz KPSS sınavına hazırlanıyoruz . 2018 yılı için Sayın Bakanımız Ahmet Demircan 'ın yaptığı açıklamada 27 bin personel alımı olacağı ve atamaların üçe bölünerek yapılacağı bilgisini verildi . Alımların nisan , haziran ve eylül aylarında olacağı söylendi . Yani 2018 KPSS sınavından sonra 9 binlik alım yapılacağı bilgisi verildi . Fakat yapılan haberlerde ve verilen bilgilerde nisan ayında yapılan atamadan sonra tek atama yapılacağı ve kalan 18 binlik atamanın yapılacağı söylendi . Biz 2018 sınavına hazırlanan mezunlar ve 2018 yılında mezun olan sağlıkçılar bu durumda mağdur oluyoruz . 2018 bütçesiyle yapılan 27 binlik personel alımı bitiyor ve biz 2018 KPSS sınavına giren sağlıkçıların atanma sansı kalmıyor . Bu mağduriyetimizin giderilmesini için sizden desteklerinizi bekliyoruz .

Bugün Büşra imzanı bekliyor!

Büşra kafadar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2018 KPSS sınavına hazırlanan sağlıkçılar da atanabilsin». Büşra ve imza atan diğer 2.351 kişiye katıl.