GÜÇLÜ TÜRKİYE'YE SAĞLIKLI LİDER GEREKİR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çok yetkili bir Cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bu kadar yetkili bir insanın sağlıklı olması gerekir. Vatandaşlar olarak adayların sağlığı konusunda aydınlanmak istiyoruz. Adayların hepimizin güvenebileceği bir üniversite hastanesinde bedensel, bilişsel ve ruhsal sağlığının değerlendirilmesi icap ediyor.

Herhangi bir işe girerken sağlık raporu istenirken bu kadar önemli bir göreve talip olan kişilerden sağlık raporu istenmemesi yanlıştır. Tapu işlemlerinde aklınız başında olup olmadığına bakılırken memleketin adeta tapusunu vereceğimiz bir insanın sağlığı konusunda herhangi bir tereddüt yaşamamak hakkımızdır.

Her biri kendini siyasette ispatlamış müstesna adaylarımızın bu yasa yapılırken ihmal edilmiş sağlık raporu hususunda gerekli hassasiyeti göstermesini bekliyoruz.

Bugün melih imzanı bekliyor!

melih bulut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2018 Cumhurbaşkanlığı Adayları: GÜÇLÜ TÜRKİYE'YE SAĞLIKLI LİDER GEREKİR». melih ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.