Kampanya Kapatıldı

2018 ÖĞRETMENLERİN İL DIŞI TAYİNLERİ ÇOK KONTENJANLA SEÇİMDEN ÖNCE YAPILSIN

Bu kampanya 202 destekçiye ulaştı

Biz 2018 il dışı tayinlerinde tayin isteyecek Mîlli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan kadrolu öğretmenleriz seçimlerin il dışı tayin ayına ve de bayram üzerine denk gelmesinden dolayı normalde haziranda olan tayinimiz temmuza sarkmaması için il dışı tayinlerinin il içi tayinleri gibi seçimlerden önce aynı anda veya seçimlerden önce ki bir tarihte yapılmasını istiyoruz ve bu sene il dışı tayinlerinde daha fazla kontenjan verilmesini istiyoruz çünkü kontenjanların çoğu özür durumu tayinlerine açılıyor ve çoğu boş kalıyor biz de istediğimiz yerlere veya yakınına il dışı tayin olamıyoruz ve özür durumunda da tayinimiz çıkmayınca il ilçe emri için uğraşmak zorunda kalıyoruz eğer fazla kontenjan açılırsa puanlar düşecek istediğimiz veya ona yakın yerlere tayinimiz gerçekleşecektir.

Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

2018 İl dışı tayin isteyecek öğretmenler

Bugün Tolga imzanı bekliyor!

Tolga Akça bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2018 ÖĞRETMENLERİN İL DIŞI TAYİNLERİ ÇOK KONTENJANLA SEÇİMDEN ÖNCE YAPILSIN». Tolga ve imza atan diğer 201 kişiye katıl.