2017 KPSS Sonuçları Tekrar Değerlendirilsin. Hak Yerini Bulsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

21.05.2017 tarihli yapılan KPSS sınav sonuçları ösym tarafından açıklandı.

Sınava giren binlerce aday net sayılarında büyük bir faklılık olduğunu söylüyor ve cevap kağıtlarının yeniden optiğe sokulmasını talep ediyor. 1, 2 netin bile binlerce kişinin gerisine atabileceği böyle önemli bir sınavda bu kadar çok itirazın olmasını yetkililerin dikkate alması ve sınav sonuçlarının yeniden okunmasını istiyoruz.

Sınava giren kişilerin geleceğin öğretmen adayları olduğu ve senelerini vererek bu sınava hazırlandıkları dikkate alınmalı bu itirazlara büyük bir ciddiyetle yaklaşılmalı.

Milletvekillerinin bu konuyu meclise taşımaları ve Ösym'nin sonuçları tekrar değerlendirmesi gerekmektedir. Optik okuyucuda veya başka bir nedenden ötürü hata yapılmış olabilir. En ufak yapılan bir hata yüz binlerce sınava giren kişinin geleceğini etkileyeceği unutulmamalıdır.

Bugün Mahmut imzanı bekliyor!

Mahmut Ölmez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2017 KPSS Sonuçları Tekrar Değerlendirilsin. Hak Yerini Bulsun!». Mahmut ve imza atan diğer 739 kişiye katıl.