2017/10 Jandarma Uzman Mülakat İçin Bekleyenler Çağrılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

2017/10 Jandarma Uzman Erbaş Alımı 31.10.2017 - 13.11.2017 Tarihlerinde Başvuruları Başlamış Olup Mülakata Çağrılmayı Beklemekte Olan Aday ve Adaylar Başvuru Yoğunluğundan Dolayı 2 Gruba Bölmüşlerdir. 2 Gruba Bölünmesi halinde başvuru Kabul edilip Çağrılmayan adaylar vardır. Eylül Aylarındaki alım ile çağrılacaksınız diye yazmaktadır. 1.Grupta Mülakatı Kazanıp eğitime gidenler olduğu var. 2.Grupta Çağrısında Neden Çağrılmıyor. Eylül ayı alımları olucaksa Çoğu kişi Eğitimini bitirip göreve başlıyacakken bizler halen mülakat için bekliyoruz Şuan zaten 7-8 Aydır Bekliyoruz 1 Yıl geçmiş olcak. Burada Haksızlık vardır. Herkes eğitimi bitip göreve başlayacakken Bizler halen mülakata gidemedik. Yetkililerden Ricam 2017/10 Jandarma Uzman Erbaş Alımlarında Mülakata Çağrılmayan Adayların 2018/1 Döneminde olcak alımlardan önce çağrılmasıdır.

Bugün Jandarma Genel Komutanlığı imzanı bekliyor!

Jandarma Genel Komutanlığı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2017/10 Jandarma Uzman Mülakat İçin Bekleyenler Çağrılsın.». Jandarma Genel Komutanlığı ve imza atan diğer 111 kişiye katıl.