Kampanyanın muhatabı: #cumhurbaşkanlığı  ve 3 diğer muhatap daha

2 yaşında bombalanarak yüzü parçalanmış Kasım bebeğin tedavisi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

ENGLISH TEXT (Anadolu Ajansı İngilizce Haberi)

Yapmak istediğimiz: Kasım bebeği devletin yardımıyla Türkiye'ye getirebilmek.

Bilgilendirme: Kampanya üzerinden yardım istenen ücret bebeğin tedavisi ile ilgili değildir.  Change.org kurumunun kampanyayı daha fazla insana göstermek için istediği ücrettir. Bizimle alakası yoktur. Kampanyanın tek amacı yetkili insanlara sesleniştir.

LÜTFEN BU VİDEOYU İZLEYİN!

Kasım bebek, Suriye Doğu Guta'da annesinin kucağındayken bombalandı. Annesini kaybedişinin yanı sıra yüzünden de çok ağır bir darbe aldı. Tüm üst çenesini, burun boşluğunu, dudak ve yanak dokularını kaybetti. Bu yüzden çok büyük acılar çekiyor. Oradaki şartların yetersizliği yüzünden gerekli ameliyatları olamıyor. O bölgeden acilen çıkarılıp, tedavi altına alınması gerek. Eğer gerekli ameliyatları olamazsa, annesini kaybettiği o korkunç andan kalma derin, çok acılı, konuşma ve yemek yiyebilme yetisini dahi elinden alan yarıklarla yaşayacak (!) Artık yalnızca bakma, gör! Duyma, işit! Onun ve onunla aynı kaderi yaşayan tüm diğer savaş altındaki çocuklar için harekete geç çünkü bazı şeyler için çok geç olabilir!

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • #cumhurbaşkanlığı
  • #yeryüzüdoktorları
  • #UnitedNations
  • Unicef
    #unicef

Kübra N. bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 9.493 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Nazlıcan imzanı bekliyor!

Nazlıcan Göksu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2 yaşında bombalanarak yüzü parçalanmış Kasım bebeğin tedavisi». Nazlıcan ve imza atan diğer 9.492 kişiye katıl.