1988 DOĞUMLULAR DA THY KABİN MEMURU ADAYI OLABİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bugün dünyamızda birçok çok uluslu havayolunda tecrübesiz kabin memuru olmak için üst yaş sınırı bulunmamaktadır. Günümüzde hava taşımacılığı geliştikçe, ülkemizde kabin personeli adaylarının ön lisans, lisans ve yabancı dil eğitimi almaları şart haline gelmiştir. Hevesli adayların mesleği en iyi şekilde yapabilmek için kendilerine yıllarca eğitim yatırımı yapmaları, mesleğe hazır olma yaşını da yukarıya çekmiştir.

TBu mesleği yapmak için gönülden istekli olan 1988 doğumlu adaylar malesef bu yıl 30 yaş sınırını dolduracakları için başvuru yapamayacaklar. Türk Hava Yolları'nın bu yaş sınırını yukarı çekmesi ve 1988 doğumlu adaylara başvuru ve işe girme hakkı tanıması 2 şeyi sağlayacaktır:

Hem bunca yıl kendini geliştirmek için çaba harcamış, bu mesleği icra etme hayali kurmuş ve umutla beklemiş olan adaylar istihdam olanağı bulacak ve emeklerinin karşılığını alabilecek,

Hem de.Türk Hava Yolları'na hizmet etmek için yıllarca örgün eğitim ve dil eğitimi yatırımı yapmış, hala heyecan ve hevesini koruyan adayların, ülkesinin hava ulaştırmacılığına hizmet etmesi nitelikli ve verimli iş gücü sağlayacaktır.

Yetkililerin bu değişikliğin yapılmasının sağlayacağı olumlu değişikliği de tıpkı bizler gibi görebilmesini, sesimizi duymalarını içtenlikle umut ediyoruz.

Bugün Kabin Memuru imzanı bekliyor!

Kabin Memuru Adayları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «1988 DOĞUMLULAR DA THY KABİN MEMURU ADAYI OLABİLSİN». Kabin Memuru ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.