Ankaragücü İçin 19 Mayıs Stadı'nın Yıkımı Ertelensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ankaragücü, 6 yıl büyük çileler çekti ve sonunda Süper Lig'e yükseldi. Kulüp büyük borç batağında. Başkent'in Süper Lig'deki tek temsilcisi konumundaki Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı bir stadı yok. Eryaman'da Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılmakta olan stat sezona yetişmiyor. 19 Mayıs Stadı da yıkılacak diye maçlara kapatıldı. Yenikent Stadı'nı da Osmanlıspor vermiyor. Bunun anlamı Ankaragücü ilk yarı maçlarını dışarıda oynayacak. Zaten maddi sıkıntıdaki kulübün, taraftarsız bir ilk yarı geçirmesi hem maddi hem de manevi anlamda yıkım olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ve Sayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Tuna'dan bu soruna çözüm bulmalarını istiyoruz. Lütfen, Eryaman Stadı tamamlanana kadar 19 Mayıs Stadı'nın yıkımı ertelensin.

Bugün Merve imzanı bekliyor!

Merve Erdoğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «19 Mayıs Stadı'nın Yıkımı Ertelensin». Merve ve imza atan diğer 202 kişiye katıl.