16 yaşında polis tarafından öldürülen masum bi çocuk için adalet istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Polis yılbaşı gecesi sadece evden tatlı almak için çıkan 16 yaşındaki bir çocuğu kalasnikof silahla öldürdü. Polis işlediği bu cinayeti örtbas etmek için tüm delilleri kararttı. Aile olarak ne yaptıysak hak yerini bulmadı.. Tarafsız davranmayan bi yargı ve polisi koruyan devletin karşısında savaş vermeye çalışan paramparça bi aileye lütfen destek olun.. Sadece evden çıkıp dayısının çok yakın olan evine gidip onlardan bir tabak kadayıf alıp gelip ailesiyle yemek istemişti. Yolda uygulama gördü. Korktu. Arabayı sağa çekip bekledi belki kendisini görmezler umuduyla. Ama polislerin içlerinden bir tanesi Ekrem'i farketti. Uzerine doğru yürüdü silahı olan elindeki AK-47 marka (halk arasinda kalasnikov) silahını da dogrultarak. Korktu Ekrem. Vitesi geriye taktı. Kurtulmak istedi ordan. Uzerine doğrultulan silahtan kurtulmak istedi. Ancak geri geri daha 10 metre gitmişken kendini bilmez 10 aylık bir polis tarafından aracına ateş açıldı. Çenesinden vuruldu Ekrem. Çok canı yanmıştı. Bağırmaya çalışıyordu ancak çenesinin kemikleri kırılmış, dağılmıştı. Polisler Ekrem'i o halde tam 20 dakika kaldırımda oturttular. Ambulansı çok gec çağırdılar. Ekrem vurulduktan tam 1 saat sonra götürüldü hastaneye. Ve işin en içler acısı kısmı orda başladı. 13 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Ailesi ve onu sevenler 13 gün boyunca yoğun bakım kapısının önünde umutla iyi haber bekledi. Herkesin elleri Allah'a açılmış Ekrem için dua ediyordu. Ancak olmadı. Dayanamadı Ekrem suçsuz yere çenesinden vurulmuş olmaya ve sonrasında hastaneye götürülmemeye. 13.gün sonunda beyin ölümü gercekleşti. Ailesi oğlumuzun organları başkalarını yaşatsın diyerek bağışladı Ekrem'in organlarını. 3 kişiye can verdi Ekrem kendisi mezarına koyulurken. Peki ya bu 13 günde polisler ne yaptı? Arabanın üzerinde çok fazla oynamalar yaptılar. Birçok kamera görüntüsünü silip, birçok tanığı yok saydılar. Bir çok evrakta sahtecilik yapıp birçok tutanağı lehlerine düzenlediler yeni baştan. Çok iyi çalışmışlardı işlerinde. Aile, yakınları ve sevenlerinin desteğiyle oğullarının katiline devlet ceza versin diye sabretti.. sabretti.. sabretti... Aile ve avukatları duruşmalarda bas bas bağırdılar karartılan delilleri. Hakimlerin yüzlerine vurdular yanlış verdikleri kararları. Çok hakları yendi. Bir çok çabaları boşa çıkarıldı. Seslerini başkaları duysun da bari onlar yardım etsinler diye çok denediler ama hep sesleri kesildi, yolları tıkandı. Anne hastalıklarla boğuşur oldu,baba oğlunun adını her yerde yaşatmaya çalıştı. Peki ya siz? Size uzanan bu yardım elini tutar mısınız? Bu ailenin sesini duyurmasına, oğullarının katilinin hak ettiği cezayı bulmasına ve ailenin bi nebze de olsa teselli bulmasına yardım eder misiniz?