Petition update

Am obținut prima victorie!

Narcis George Matache
Aalborg, Denmark

Aug 16, 2018 —

Stimate cetățean,

Îți mulțumim că ai semnat pentru scrisoarea noastră prin care cerem partidului social democrat din Danemarca să propună excluderea PSD din PES.

Avem vești bune: răspunsul a fost unul favorabil. Pe scurt, reprezentanții danezi au deschis o anchetă de investigație dacă Partidul Social Democrat din România mai respectă statutul PES. Politicieni danezi vor lua poziție publică în favoarea inițiativei noastre.

Pentru a vedea comunicatul partidului social democrat danez, click aici: https://www.facebook.com/havorla/videos/397266317471161/ si aici https://www.facebook.com/MihaiGForlafu/photos/a.1377305139065159.1073741828.1302922846503389/1643602202435450/

Ce facem în continuare?

Am decis să ducem demersul nostru mai departe. Așa că am tradus scrisoarea în italiană, spaniolă, portugheză, franceză, germană și suedeză și dorim să contactăm partidele de orientare social-democrată din țările respective cu aceeași cerere. Cu cât mai multe partide social-democrate europene susțin inițiativa noastră cu atât este mai mare șansa ca PSD să fie suspendat sau exclus.

Cum ne poți ajuta?

Încurajează-ți prietenii și apropiații să semneze inițiativa noastră. Promovează link-ul inițiativei pe rețelele de socializare.

Dacă ai contacte cu politicieni sau presă din țările respective ce ar putea să ne ajute, te rugăm nu ezita să ne contactezi.

Vrei să te implici activ în reușita inițiativei? Scrie-ne, avem nevoie de tine!

În încheiere noi îți promitem să te informăm de fiecare dată când apar vești noi.

Împreună construim România pe care ne-o dorim!

Alain Kovacs - https://www.facebook.com/alain.kovacs

Irina Costin - https://www.facebook.com/irina.mnt.5

Mihai-George Forlafu - https://www.facebook.com/MihaiGForlafu/

Narcis George Matache - https://www.facebook.com/NarcisGeorge.Matache/

Remus Puspan - https://www.facebook.com/remus.puspan

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.