Kampanya Kapatıldı

Ö.Y İÇİN ADALET!!!

Bu kampanya 4.079 destekçiye ulaştı

Gölcük’te 29 kişinin tecavüzüne ve cinsel istismarına uğrayan, 13 yaşındaki Ö.Y ‘nin 4. Duruşmasında tecavüzcülerin 4’ü serbest bırakıldı. Sanıkların çoğu 18 yaşın altında.Yani yaşıtları cinselliği öğrenmek için Ö.Y’yi hedef seçtiler. Sanıkların bir kısmı ise asker ve içlerinden sanık astsubayın dosyası da askeri mahkemeye gönderilmek üzere ayrıldı. Sanık yakınları kameralara tecavüzcüleri koruduklarını anlattı!

Devletin erkek yargısı ise Ö.Y’nin 13 yaşından büyük gözüktüğünü söyledi, 13 yaşından büyüklere tecavüz normalmiş gibi!!!

Devlet korumasında 3 defa daha cinsel istismara uğrayan Ö.Y, 13 yaşında bir ÇOCUK!!! Onu bulduklarında çantasında tavşan oyuncağı vardı!

15 Nisan ‘da Kocaeli Adliyesinde görülecek davada tecavüzcülerin serbest bırakılmaması için sende imzala!.

Bugün ilker imzanı bekliyor!

ilker inmez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «13 yaşında bir çocuk olan Ö.Y için ADALET istiyoruz! @AdaletBakanligi». ilker ve imza atan diğer 4.078 kişiye katıl.