Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Adalet Bakanligi ve 1 diğer muhatap daha

Ö.Y İÇİN ADALET!!!

Gölcük’te 29 kişinin tecavüzüne ve cinsel istismarına uğrayan, 13 yaşındaki Ö.Y ‘nin 4. Duruşmasında tecavüzcülerin 4’ü serbest bırakıldı. Sanıkların çoğu 18 yaşın altında.Yani yaşıtları cinselliği öğrenmek için Ö.Y’yi hedef seçtiler. Sanıkların bir kısmı ise asker ve içlerinden sanık astsubayın dosyası da askeri mahkemeye gönderilmek üzere ayrıldı. Sanık yakınları kameralara tecavüzcüleri koruduklarını anlattı!

Devletin erkek yargısı ise Ö.Y’nin 13 yaşından büyük gözüktüğünü söyledi, 13 yaşından büyüklere tecavüz normalmiş gibi!!!

Devlet korumasında 3 defa daha cinsel istismara uğrayan Ö.Y, 13 yaşında bir ÇOCUK!!! Onu bulduklarında çantasında tavşan oyuncağı vardı!

15 Nisan ‘da Kocaeli Adliyesinde görülecek davada tecavüzcülerin serbest bırakılmaması için sende imzala!.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Adalet Bakanligi
  • Adalet Bakanı
    Bekir Bozdağ

Kocaeli Kadın Platformu bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 4.080 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün ilker imzanı bekliyor!

ilker inmez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «13 yaşında bir çocuk olan Ö.Y için ADALET istiyoruz! @AdaletBakanligi». ilker ve imza atan diğer 4.079 kişiye katıl.