BORA İÇİN ADALET - BORA'NIN KATİLİ TUTUKLANSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

24 Mart 2017 tarihinde solfej dersinden çıktıktan sonra suçu sadece YAYA olmak olan Bora AŞÇILAR, trafiğe 103 promil alkollü çıkarak, 30 Km hız sınırı olan yolda hız sınırının 4 katı bir hızla araç kullanıp, önündeki araçları geçemediği ve sollayamadığı için sağ şeride makas atarak, Bora’ yı gördüğü halde fren dahi yapmayan TRAFİK TERÖRİST' inin çarpması sonucunda 16 yaşında hayata veda etmek zorunda bırakılmıştır.

103 promil alkollü ve bu kadar kusurlu olmasına rağmen 1 saat dahi tutuklanmadan,  SERBEST bırakılan bu trafik teröristi, şimdi Milliyetçi Hareket Parti’sinin hazırladığı AF YASASI ile ‘’Yaşasın Türk Adaleti diyerek, kadeh kaldırıp, yollardaki çocuklarımız için tehlike olmaya devam edecektir.

Trafiğe 103 promil alkol alıp çıkıyor ve 16 yaşında bir gencin ölümüne neden oluyorsanız, bu kaza değil, BİR CİNAYETTİR.

Bununla birlikte, Bora’mın KATİLİ daha yargı önünde hesabını vermemişken, sizler AF YASASI ile oğlumun katilini AF EDEMEZSİNİZ !

Bu af yasasını çıkarmak için çalışanlara SORUYORUM !

Bora’ mın canını siz mi verdiniz ?Bora’mı siz mi emzirdiniz ? Bora’mı siz mi büyüttünüz? Bora’mı siz okula yolladınız ? Bora’mı siz 16 yaşına getirdiniz Sizin oğlumun üzerinde ne hakkınız var ki, oğlumun katili için AF YASASI çıkarmaya çalışıyorsunuz?

Bu AF YASASINI çıkarmak isteyenlere bir sözümüz var;  benim, eşimin, oğlumun ve 2017 yılında trafik kazalarında ölen 7.300 kişinin ve 300.000 yaralının aileleri adına  sizler çektiğimiz acılarımızla,  ah’ larımızla ve beddua' larımızla yaşamaya mahkum olacaksınız.Bu af yasasını mecliste kabul ettirmeniz durumunda, ne biz acılı anne ve babalar, ne de tarih sizi af etmeyecektir !

Alkollü alarak trafiğe çıkanlar, uyuşturucu alıp trafiğe çıkanlar, trafikte aşırı hız yapanlar, yollarda makas atanlar, araç kullanırken, telefonla görüşenler,hatalı sollama yapanlar, egolarını yollarda tatmin etmeye çalışanlar…

Bunlar KADER MAHKUMU değildir ve KADER MAHKUMU sınıfına giremezler.Bu katiller yukarıda saydığımız tüm hataları bilerek ve isteyerek yapmışlardır.

Unutmayın zalime merhamet, mazluma zulümdür. Bu yasa ile bizleri bir kez daha yıkmak ve acılara boğmak mı istiyorsunuz ?

Toplumun ve mağdurun vicdanının razı olmadığı bu yasa tasarısının tüm ülke olarak karşı çıkılması ve yasalaşmaması için desteğinizi bekliyoruz.

Bugün Osman imzanı bekliyor!

Osman Aşçılar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «103 PROMİL ALKOLLÜ OLARAK 16 YAŞINDAKİ BORA'NIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN SÜRÜCÜ TAKSİRLE DEĞİL, KASTEN ADAM ÖLDÜRMEKTEN YARGILANMALIDIR.». Osman ve imza atan diğer 755 kişiye katıl.