1. Tip Diyabet Hastalarına Sensör Kampanyası #sensörgelsinacımdinsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 150.000.

Tip 1 diyabetli çocukların günde en az 8 defa parmaklarını delerek kan şekeri ölçümü yapmak zorunda olduğunu biliyor muydunuz?

Zaten her yemek öncesi insülin enjeksiyonuna ihtiyaç duyan bu çocuklarımızın minik parmakları bu ölçümler yüzünden delik deşik oluyor. Acısı ve geçmek bilmeyen izler de cabası. Ama bunun bir çözümü var elbette; sürekli kan şekerini gösteren ve acısız ölçüm yapan sensör cihazlar sayesinde. Ancak bu cihazlar bir çok ailenin alım gücünün çok üstünde. Beklentimiz bu cihazların devlet tarafından karşılanmasıdır. Çünkü bu cihazlar bir lüks değildir, tip 1 diyabetli çocuklar için hayatı önem taşımaktadır.

LÜTFEN BU KAMPANYAYA DESTEK ÇIKALIM

Instagramdan bu etiketler ile paylaşıp sesimizi duyurabilirsiniz. #sensörgelsinacımdinsin etiketini kullanmayı unutmayınız. #saglikbakanligi #tip1diyabet #badeninsekeri #emirinsekeri

Bugün Funda imzanı bekliyor!

Funda Işık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «1. Tip Diyabet Hastalarına Sensör Kampanyası #sensörgelsinacımdinsin». Funda ve imza atan diğer 124.066 kişiye katıl.