07 JH 433 plakalı aracı kullanan Erhan Kozan CEZA ALSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Antalya'da kullandığı hafif ticari aracı yol kenarında bekleyen köpeklerin üstüne süren, sonra birisinin başının üzerinden geçerek öldürüp kaçan sürücü Erhan Kozan hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan işlem yapıldı. Para cezasını ödeyen şahıs serbest kaldı.

Kepez İlçesi’nde 17 Temmuz’da güvenlik kameralarına yansıyan olay, insanlığın ne durumda olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Görüntülerde, Yükseliş Mahallesi’nde hafif ticari araçla seyreden sürücü, kasise geldiğinde hızını düşürerek geçiyor. Sürücü, yolda hiçbir araç olmamasına rağmen aniden aracını yolun sağ tarafından bekleyen bir köpeğin üstüne sürüyor.

Bu köpek kaçarak ezilmekten kurtulurken, diğer bir köpek aracın peşinde koşmaya başlıyor. Bunu fark eden sürücü, sola manevra yapmak yerine aracı köpeğin üzerine sürmeye devam ediyor. Başı aracın sağ ön tekerinin altında kalan köpek olay yerinde ölürken, sürücü durmadan olay yerinden kaçıyor.

İnsanların, bu kadar kolay can alabilmesi, şiddet yanlısı insanların ne kadar çoğaldığı hakkında bilgi veriyor. Bu insanlara dur dememiz gerekiyor, ancak o zaman ülkemizdeki suç oranlarında gerileme olacaktır. Bu şartlar altında, bir hayvanın canını bu kadar kolay alabilen bir insan, aynı şeyi 2. Veya 3.kez tekrarlamaktan kaçınmayacaktır. Sonrası neden bir insan olmasın!..

Cinayetin ardından çevredeki diğer köpeklerin yerde can çekişen köpeğin başında toplanması da kameralara yansıdı.

TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKMAKTAN İŞLEM YAPILDI!

PARASINI ÖDEDİ SERBEST KALDI!

Şüpheli Erhan Kozan hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan işlem yapıldı. Para cezası kesilen Kozan daha sonra serbest bırakıldı.

KAZA OLDUĞU SÖYLENEN OLAYIN KAZA OLMADIĞI, KAMERA KAYDINDA AÇIK OLARAK GÖRÜLMEKTEDİR VE CEZA ALMADIĞI SÜRECE,İNSANLAR BU KADAR RAHAT CAN ALMAYA DEVAM EDECEKTİR!..

Bugün Doğal Yaşam ve Sanat Derneği imzanı bekliyor!

Doğal Yaşam ve Sanat Derneği Doyasa bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «07 JH 433 plakalı aracı kullanan Erhan Kozan CEZA ALSIN!». Doğal Yaşam ve Sanat Derneği ve imza atan diğer 201 kişiye katıl.