최민정 선수 500m 쇼트트랙 결과 항의 서명 운동

0 have signed. Let’s get to 1,500!

[ Open Investigaition into Judging Decisions of short track speed skating and Demand Rejudgement at the 2018 winter Olypics]

대한민국 최민정 선수가 패널티라면, 최민정 선수를 두 번이나 세게 민 킴부탱 선수도, 최민정 선수의 얼굴을 민 이탈리아 선수도 패널티죠.

절대 용납할 수 없습니다.

정정당당하게 다시 심사해주시길 바랍니다.

* 한 명 한 명의 참여가 세상을 바꿀 수 있다는 것을 우리는 알고 있습니다. 1분만 투자하셔서 공유 부탁드립니다.

* 영상 참고 주소 : https://mobile.twitter.com/Koi__XD/status/963390524919984128/photo/1

* 청와대 청원 사이트: http://www1.president.go.kr/petitions/139031?navigation=petitions

If Choi Min-jung of South Korea is the penalty, Kim Bu-tang is penalty too, because she pushed Min-jung twice. And Arianna Fontana is penalty too, because she pushed Min-jung's face.

These result totally unacceptable.

I want IOC to judge this result fairly and squarely. Re-examination, please.

Today: K is counting on you

K J needs your help with “최민정 선수 500M 쇼트트랙 결과 항의 서명 운동 : Open Investigaition into Judging Decisions of short track speed skating and Demand Rejudgement at the 2018 winter Olympics.”. Join K and 1,132 supporters today.