북한억류 한국계 미국시민 송환 청원운동 Release the US Citizens Detained in North Korea

0 have signed. Let’s get to 1,000!

우리는 북한에 억류된 한국계 미국시민들이 조속히 가족의 품으로 돌아오기를 간절히 소망한다. 미국정부와 북한정부가 북한억류자의 조기 송환을 위해 즉각 대화에 나서길 촉구한다

We implore that the US and North Korean government talk to make an immediate release of US citizens detained in North Korea. They are all heads of each family and family members are desperately waiting for a quick and safe return of their fathers to home.

Today: Love for All Nations is counting on you

Love for All Nations needs your help with “미국정부, 북한정부: 북한억류 한국계 미국시민 송환, 조속한 대화로 해결해야 The US and North Korean Government: Release the US Citizens Detained in North Korea”. Join Love for All Nations and 823 supporters today.