鬼滅の刃・デザイン変更後の韓国公開に反対します

0 人が賛同しました。もう少しで 2,500 人に到達します!

鬼滅の刃の韓国公開に辺り、「炭治郎のイヤリング」が「旭日旗」に見えるとして、デザインを変更して公開するそうです。

しかし外務省のHPにもあるように、「旭日旗」は戦犯旗ではありません。そもそも、このイヤリングは旭日旗ではありませんし、見えるとして何なんでしょう。もとより、韓国はNO JAPANを展開中です。

オリジナルを尊重し、韓国公開のためにデザインを変更する事を撤回してください。

日本も、外務省HPに旭日旗の説明文を載せているのですから、「デザイン変更が必要であれば公開はできない」と毅然な態度を望みます。

South Korean are requesting to change a design of "Tanjiro's earrings" because they said it looks "Rising Sun Flag" and it reminds them WW2 because it is known as Nazi flag among the South Korean which is totally misunderstanding.

1)Firstly, The rising sun flag is not Nazi flag and there is a well explanation in HP/the Ministry of Foreign Affairs of Japan.

2)The original should be respect. If they feel it is offensive movie, then they don't have to watch. After all, They are doing NO JAPAN in South Korea.

Therefore, I hope Shueisya will protect the original design.