子どもを守るべき児相が「子どもの権利条約」に違反し障害児を虐待?

0 人が賛同しました。もう少しで 100 人に到達します!

横浜の児相は、中国人の母親が自殺した少女を中国の祖父母に帰す事を検討せず孤児にした。日本は158番目の「子どもの権利条約」の批准国だから差別せず中国国籍を持つ少女を中国の家族に還す義務が有る。先進国家で中国に還さないのは日本だけです。虐待から子どもを守る児相が日本の税金をドブに捨て少女を虐待する理由が不可解。祖父母も孫を心配し横浜に来たが個人情報保護法故に孫の情報を何一つ得られず諦めて帰国した。私は当時エヴェレストに登頂していたので郵便受けにあった置き手紙から彼らの断腸の思いが伝わる。少女は2才の時に祖父母に会ったので憶えていない。児相は「真実を知らせずに一生施設に暮らす事が障害者の少女の幸せ」と言う。「子どもの権利条約」に有る様に、国や人種の違いや言語の差別無く、全ての子どもは愛する家族と暮らす権利が有る。一人の力は弱いが沢山の善意が集まれば、この違法行為を止めさせられる。善意の署名を集め、人の愛を知らない少女を中国の祖父母に帰し殺された未来を救いましょう。

The children's counseling center in Yokohama made the girl whose Chinese mother committed suicide an orphan, without considering returning to Chinese grandparents.  Since Japan is a country that ratifies the 158th Convention on the Rights of the Child, it is obliged to return a girl of Chinese nationality to a Chinese family without discrimination. Japan is the only advanced nation not to return to China. The child counseling center, which protects children from abuse, throws Japanese taxes away and is unreasonable about the reasons for abuse of girls. The girl's grandparents also came to Yokohama to worry about their grandchild, but because of the Personal Information Protection Act they could not get any information on their grandchild and returned home.  At that time, I climbed to Mt.Everest, so their grief was transmitted from the letter on the letterbox. The girl met her grandparents at the age of two and can not remember it. They say "It makes the disabled girl happy to live in the facility for the rest of her life without letting her know the truth". As in the Children's Rights Convention, All children have the right to live with their beloved family without discrimination due to differences in country or race or obstacles. One person's power is weak, but if a lot of good intentions gathers, this illegal act can be stopped. Gather well-meaning signatures and bring back an orphan girl who does not know the love of the people to Chinese grandparents. Save the killed future of one girl.

横滨的孩子部长让那个中国母亲自杀的女孩变成孤儿,而不考虑回到中国的祖父母。 由于日本是批准第158个“儿童权利公约”的国家,它有义务不分歧视地将中国籍女孩归还中国家庭。 日本是唯一不回中国的先进国家。 保护儿童免受虐待的儿童部长在法案中丢弃日本税并滥用女孩的原因是不可理解的。 我的祖父母也来到横滨担心他们的孙子孙女,但由于“个人信息保护法”,他们无法获得有关其孙子孙女的任何信息并返回家园。 那时我爬到了珠穆朗玛峰,所以信箱里的信告诉他们他们已经感受到了他们的空灵。 这个女孩在两岁时遇到了她的祖父母,不记得了。 孩子说:“残疾女孩的幸福是在她不知道真相的情况下生活在设施中。” 与“儿童权利公约”一样,所有儿童都有权与亲人一起生活,没有国家或种族之间的差异或语言歧视。 一个人的力量很弱,但如果有很多善意,这种非法行为就可以停止。 收集善意的签名,将不了解人类爱情的女孩拯救给中国的祖父母,挽救未来的死亡。