第10回AKB48選抜総選挙の開催地を高松で!

0 人が賛同しました。もう少しで 100 人に到達します!

私たちは、瀬戸大橋30周年事業の一環として、AKB48グループの一大イベントである選抜総選挙が瀬戸大橋の玄関口・香川県高松市で開催されることを強く希望しています。

昨年3月、瀬戸内の「1つの海、7つの県」を股にかけるアイドルとして、AKB48の姉妹グループが新たに誕生しました。「」「」「」の頭文字からSTU48と名づけられた彼女たちは、瀬戸内エリアに密着したアイドルとして、瀬戸内エリアで開催されるライブや、地方密着型イベントへの参加、ショッピングモールでのイベントなどで精力的に活躍しています。彼女たちは今年の1月にメジャーデビューし、最近ではメンバー一人ひとりがティッシュ配りを行い、瀬戸内エリアの皆さんにその存在を積極的に呼びかけています。まさに今、最も注目すべきAKB48グループなのです。

特筆すべきなのは、「船上劇場」という彼女たちの拠点です。その名の通り、STU48の定期パフォーマンス劇場は、船。海上を自由に回航するその劇場は、瀬戸内海の主要港に寄航しながら定期公演を行う予定です。メンバーはもちろん、ファンをそれぞれの港から地域へ流入させることが期待されており、ここにSTU48が瀬戸内エリアの地域創生の一つとして大きな期待が寄せられている所以です。瀬戸内エリアに密着した身近なアイドルというだけでなく、全国から瀬戸内エリアへ多くの人を呼び寄せる魅力的な観光資源になる可能性も秘めているのです。

そんなSTU48のメジャーデビューと、彼女たちの本拠地となる船上劇場の完成お披露目、そして、瀬戸内海を結ぶ瀬戸大橋の30周年という、3つの記念日が、この2018年に重なります。

30年間本州と四国を結んできた瀬戸大橋と、その玄関口として本州からの多くの人々を受け入れ続けてきた瀬戸内、そして、これから全国と瀬戸内を結ぶ存在になるSTU48。こんなに素晴らしいご縁が重なる奇跡の2018年をともに祝い、大きな喜びをもって、瀬戸内エリアをさらに盛り上げませんか?私たちはその舞台として高松市を強く推薦します。

AKB48選抜総選挙が開催地へもたらす経済効果は20億円を超えるともいわれています。2016年の総選挙が行われた福岡では、総選挙の開催アナウンス直後、会場近くのホテル1,000室がすぐに予約され、イベント直前には4万室近いキャパシティを持つ福岡市のホテルが全て予約で埋まってしまったという逸話もあります。

もちろん、宿泊だけではなく、飲食、主要駅や空港と会場の交通輸送、会場での人材雇用、そして何万人と押し寄せるファンの熱気は、メンバーやファンの方々にとってだけではなく、高松市の活性化をも促す大きな大きなイベントにもなるのです。

開催地には、屋島レクザムフィールドを推薦します。AKB48選抜総選挙のイメージと重なる源平屋島の合戦。現在は屋根が無いスタジアムなので仮設の屋根を作り、定員数を増やすべく仮設席も増やし、数万人が来場できるようにいたします。

合わせて、多くのファンの方々の来県を目指し、2017年のAKB選抜総選挙でも提供された旅行会社による総選挙オフィシャルツアーの実施と、翌年の2019年に瀬戸内で開催される『瀬戸内国際芸術祭2019』の公式テーマソングを秋元先生に作曲して総選挙で選ばれた方々で歌ってもらいたい。またその芸術祭でAKB48グループの方でイベントやCS番組「AKB48 ネ申TVSTU48 イ申TV」で無茶ブリお手伝いなど行っていただく事も考えています。

2018年が、多くのAKBグループファンの方々に高松市をご訪問いただく機会となるよう、私たちは強く願っています!

AKB48公式サイト-第10回AKB48選抜総選挙の開催地募集に関して

~English translation~

It is strong, and we hope for the selection general election that is the big event of the AKB48 group being held as a part of the 30, Ohashi, Seto anniversary business in doorway, Takamatsu-shi, Kagawa of Seto-ohashi.

In last March, sisters group of AKB48 was born as the idol who ran "one sea, seven prefectures" in Seto on a crotch newly. "Shallows" "door" they who "inner", were named STU48 by の initial play an active part in the participation in live broadcasting held as an idol coherent to the area in Seto in an area in Seto and district coherence type event, the event in the shopping mall energetically. As for them, a measure makes its debut in January of this year and each member performs tissue arrangement recently and appeals to Setouchi areas for the existence positively. It is right the most notable AKB48 group now.

It is their base called "the on board Theater" to be worthy of special mention. According to the name, the periodical performance theater of STU48 is a ship. I am going to perform the theater which performs a cruise of the sea freely publicly for a fixed period while doing calling at port in the main important port of the Seto Inland Sea. Not to mention a member, it is hoped that I let a fan flow from each port into the area, and STU48 is the reason that expectation big as one of the area wound students of the area in Seto is put to here. Not only I say an imminent idol coherent to the area in Seto, but also hide the possibility that it is in attractive tourist attractions to call many people together from the whole country to the Setouchi area.

Three memorial days of the 30th anniversary of Seto-ohashi binding the completion announcement of the theater and the Seto Inland Sea together in a ship becoming a major debut of such STU48 and their stronghold are piled up in this 2018.

Setouchi who continued accepting many people from Honshu as Seto-ohashi which linked Shikoku to Honshu for 30 years and the doorway and STU48 which come to bind whole country and Setouchi together from now on. I celebrate miraculous 2018 when a so splendid border is piled up together, and, with big joy, do you not heap up Setouchi area more? We strongly recommend Takamatsu-shi as the stage.

The economic effect that AKB48 selection general election brings the site is said to exceed 2 billion yen. In Fukuoka where a general election of 2016 was held, 1,000 hotels close to the meeting place are reserved just after the held announcement of the general election immediately, and it is just before an event, and there is the anecdote that all the hotels of Fukuoka-shi having a little less than 40,000 ability have been buried under because of a reservation.

Of course, as well as staying, as for the eating and drinking, the transport of the main station and airport and meeting place, the talented person employment in the meeting place and tens of thousands of and the heat of a flocking fan, it is for a big big event to promote activation of Takamatsu-shi only for the various places of a member and the fan.

I recommend Yashima Rekuzamu field to the site. A battle of competition between two teams Yashima overlapping with the image of the AKB48 selection general election. Because it is a stadium without a roof, I make a temporary roof and increase the temporary construction seats in order to increase the number of the capacity and allow tens of thousands of to arrive now.

Toward the next prefecture of many fans, even AKB selection general election of 2017 wants to be the various places that I compose it, and were chosen as Mr. Akimoto in a general election, and a formula theme song of "Setouchi international art festival 2019" held in Setouchi in enforcement of the general election official tour by a provided travel agency and 2019 in the next year to sing in total. In addition, I think about going such as absurdity yellowtail helps in the AKB48 group at the art festival in event and Communication Satellites broadcast "AKB48 Ne MousuTV&STU48 imonkeTV".

We will be strong so that it is the opportunity when 2018 has much AKB group fans visit Takamatsu-shi!

Google translation - Takamatsu shi Yashima Athletic Stadium - Wikipedia

Great Seto Bridge - Wikipedia

Battle of Yashima - Wikipedia

AKB48 official site- About recruitment of sites of the tenth AKB48 selection general election

今日:和朗さんがあなたを信じています

尾崎 和朗さんは「第10回AKB48選抜総選挙の開催地を高松で!」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!和朗さんと41人の賛同者と一緒うに賛同しましょう。