大学運営関係者に感謝を伝えよう Let’s show appreciation to our APU staffs.

0 人が賛同しました。もう少しで 500 人に到達します!

APU運営関係者に感謝を伝えよう

コロナウイルスによる、授業数が減りそこから授業料免除を訴え、私達学生の声にできるだけ答えようと動いてくださっている学校スタッフへ「ありがとう」の気持ちを伝えることを忘れてはいませんか。
Due to COVID-19, the number of classes were reduced and some are asking to cut down the tuition fees. However, aren’t you guys forgetting to show your appreciation to the APU staffs who are trying their best to help the students and prioritize their needs?

大学職員、卒業生のみなさんが有志で寄付を集めてくださっているのも事実です。
学生は確かに大学に多額の金額を支払っていますが、その分の学びの環境を提供してくれています。

The University staff members and alumnus have been volunteering to gather donations. We also admit that students are paying a large amount of money to attend school. However, the school provides us an environment where we can learn.

そして、できるだけ学びの質を高めるために日々努力をしてくださっています。
More importantly, they are working their best day by day to improve students’ education and make these experiences more efficient and productive.

私たちが感謝の気持ちを伝えることでより良い学生と大学職員、OG.OBの関係を構築出来るのではないでしょうか。
お互いにお互いの立場を尊重し合いましょう
その環境がAPUにはあるはずです。

Don’t you guys think that we can build a better relationship with University staff members, OG, and OB by showing them appreciation?

We should try our best to understand and respect each other’s positions especially in a time like this.