法を行使せよ-違法犬肉産業と動物虐待の起訴を!Enforce the Law-Prosecute Illegal Dog Meat Industry Animal Cruelty!

Reasons for signing

新田 五月
3 years ago
私たちの最大の責務は、これらの現状を日本国内、世界に出来る限り情報拡散、知らせることです。

新田 豊仁
3 years ago
我々が戦わずしてこの殺戮に終わりはないです。

keena chan
3 years ago
You CAN STOP you shouldn’t only taking photo video without stop immediately and against these bloody murder!! you should save THE DOGS FIRST!
Take photo/vedio is not saving! The dogs were suffering extremely painful! How can you just have a look then take evidence!! What’s your mind concept! Assisting bloody murder!!
YOU SHOULD SAVE THE DOG FIRST
CALL THE POLICE BEFORE TAKING PHOTO!!

myriam VIELMI
3 years ago
horrible pictures. JE SIGNE LA PETITION.

Ingrid Grell
3 years ago
Der Mensch hat kein Recht einem Tier so etwas anzutun die Verantwortlichkeit des Menschen besteht daraus, dass man eine Verantwortung dem Tier gegenüber hat und unsere erste Pflicht ist kein Tier zu quälen oder ihm unsägliches Leid zuzufügen und ihm das Leben zur Hölle zu machen

jean everitt
This needs to stop.... NOW

Denisa Vídeňská
prosím zastavte to, stop

Elisabeth Unzog
3 years ago
Pest und Cholera soll euch Schlitzaugen heimsuchen !!

Sylvia Bende
3 years ago
Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende Bende

erika doliv