このキャンペーンは終了しました
宛先: 遊戯王OCG事務局

人の賛同者

海外版遊戯王カードが急遽使用禁止となった場合、今まで遊べていたものが遊べなくなってしまう人が増えてしまいます。

本来楽しく遊べるはずの遊戯王で遊べる機会を減らしてしまうことが問題であり、遊戯王ユーザーにとって重大な問題となります。

遊戯王は世界につながる可能性を沢山秘めています。

国や言語の垣根を超えて楽しめる遊戯王カードの可能性を潰さず、むしろ活用してくれることを願います。

-----

If Konami forbid the use of English Yugioh cards, a lot of Japanese players who enjoys using non-Japanese cards can no longer play Yugioh.

This is a significant problem for such existing players and causes tremendous limits and distraction to play for fun.

We believe that Yugioh has a huge potential as the worldwide communication tools.

Instead of banning such huge fans to use English Yugioh cards in Japan, we hope Konami allow the use of non-Japanese Yugioh cards and promote these community to the next stage in the world.

署名は以下の宛先へ届けられました:
  • 遊戯王OCG事務局

OHNO HIROSHI さんはこのキャンペーンを賛同者1名から始め、今では876名の賛同者を集めました。あなたも、変えたい課題に対して、キャンペーンを始めてみませんか?

今日:HIROSHIさんがあなたを信じています

OHNO HIROSHIさんは「(株)コナミデジタルエンタテインメント様へ: 英語・海外版遊戯王カード使用禁止をやめて欲しい Please do not forbid the use of English version Yugioh cards.」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!HIROSHIさんと875人の賛同者と一緒うに賛同しましょう。