0 have signed. Let’s get to 200!

12日朝、東京の靖国神社で新聞紙のようなものが燃え、現場にいた支那人郭绍杰と严敏华が建造物侵入と犯罪放火の疑いで逮捕されました。

On the 12th morning it was found some Shina pigs tried to incinerate the Yasukuni Shrine in Tokyo with something like newspaper burned at the Yasukuni Shrine in Tokyo, Shina Pigs Guo Zhu Jie and Wang Zhi Hua on the scene was then arrested on suspicion of building intrusion and criminal arson.

彼らの行為は、国家の英雄と殉教者を侮辱して、大和民族全体を扇動していた。

Their acts were Insulting National Heros and Martyrs and provoking the whole Yamato Nation.

そして、日本首相安部晋三様と日本政府を強く要求して、支那人郭绍杰と严敏华に死刑判決を宣告してくださいます。

Therefore, We forcefully appeal to Prime Minister of Japan Abe Shinzō Sama and Japanese Government to send Shina Pigs Guo Zhu Jie and Wang Zhi Hua capital punishment.

全部支那畜生を殲滅してある!

MUST DESTROY ALL SHINA PIGS!

Today: 満州 is counting on you

満州 人 needs your help with “日本政府: 日本首相安部晋三様と日本政府を強く要求して、支那人郭绍杰と严敏华に死刑判決を宣告してください!”. Join 満州 and 105 supporters today.