出羽三山エリアでの風力発電建設計画への反対署名

Reasons for signing

尾上 恵治
Sep 9, 2020
出羽三山は『自然と信仰が息づく『生まれかわりの旅』として日本遺産に登録されているにもかかわらず、その価値を自ら放棄するのでしょうか?
千年以上の文化を私達の世代だけで壊してしまうのは祖先にも子孫にも恥ずべきことです。

久我 和也
Sep 8, 2020
永く信仰の対象となっている出羽三山に風力発電所を建設することに反対します。

Derek Yamashita
Sep 7, 2020
As much as I am an avid supporter of green energy, I simply cannot understand why this project seeks to put windmills in such a sacred part of Yamagata and the entire Tohoku Region.

I also question why the locals the Shonai Region were not consulted before such a project was even put into motion.

As a foreign resident of Yamagata, I know I don't have as much of a right to speak up against an issue like this. However, I think its simply common sense that this issue be discussed in more detail with the people of Yamagata and maybe even put up for a proper vote.

Hyodo Tomoko
Sep 7, 2020
霊山として守って行かなくてはいけない土地だと思います!

渡辺 斉
Sep 6, 2020
信仰の山の景観にそぐわない建設に反対します。

三宅 洋平
Sep 5, 2020
修験道の御本尊たる山々を護ろう。

渡邉 均
Sep 5, 2020
1400年の歴史を持ち、山岳信仰、修験道などの心の拠り所となるこの地に、風力発電の風車を建てることは看過できません。

佐々木 寿一
Sep 5, 2020
人間の欲望のままに、出羽三山の山岳信仰の文化を蔑ろにし、日本が世界に誇れるかけがえのない出羽三山の自然を破壊する、この土地に風力発電施設を建設することには断固反対します。

北浦 宏幸
Sep 4, 2020
土地の歴史、意味を尊重してほしいです。

林 光得
Sep 4, 2020