『ロックマン12』を出して下さい! Please release '' MegaMan 12 ''!

0 人が賛同しました。もう少しで 500 人に到達します!

今年で『ロックマン10 宇宙からの脅威!!』発売から10年です。

その10年の節目に、『ロックマン12』を出して欲しいです!

ストーリーは、「ロックマンVSロールの戦いで、ロールはDr.ワイリーに洗脳されて8体の工業用ロボット達を引き連れて世界各地を攻撃する」と言う内容にして欲しいです!!

『ロックマン11 運命の歯車!!』同様、グラフィックはフルCGにして、キャラクター全員をフルボイスにして欲しいです!

Dr.ワイリーの手下にされたロールに代わって、Dr.コサック親子をサポート役にして欲しいです!

カリンカは『ロックマンXover』での成長後にして欲しいです!

Dr.コサック親子の声優が誰と誰になるか楽しみです!!

難易度は誰にでも遊びやすいように優しくして下さい!『ロックマンワールド2』よりも優しくして欲しいです!!

昔みたいにボスキャラの一般公募を全世界で募集して欲しいです!!

『ロックマンロックマン』みたいに、自分でステージを作れるコンストラクションモードを出して欲しいです!!

日本でのタイトルは『ロックマン12 裏切りのロールちゃん!?』にして欲しいです!!

Ten years have passed since the release of "MegaMan 10"

I want you to release "MegaMan 12" at the 10th anniversary!

"In the Battle of MegaMan VS Roll, Roll is brainwashed by Dr. Wily and uses eight industrial robots to attack the world!"

Please give full voices to all characters, such as "MegaMan 11".

I want Dr. Cossack's parents to support Dr. Wily's minions Roll!

Kalinka wants me to grow up with MegaMan Xover!

I am looking forward to who and who Dr. Cossack will be!

Please kindly make it easy for everyone to play! I want you to be kinder than "MegaMan 2 GAMEBOY" !!

Just like before, call for boss characters from around the world!

I want you to put out a construction mode that allows you to create your own stage like "MegaMan Powered Up"!