クラスリングを広めたい!

0 人が賛同しました。もう少しで 100 人に到達します!

皆さん、クラスリングってご存知ですか?高校・大学卒業時に記念として作るリングのことでアメリカやイギリスでは知られた文化です。

この3年、友人と会社を立ち上げアメリカを拠点にいくつかの高校と大学にクラスリングを提供してきました。その経験を活かし、日本にもこの文化を広めたいと思い署名活動をはじめました。皆様の声が皆さんの母校にクラスリングを持ってくる力になります!ぜひ署名を宜しくお願いします!

We've received strong support from Keio students to sell class rings and sports teams rings, and we're asking you sign this petition to show you're interested. Our rings are high quality, made from only sterling silver or 18K gold and come backed with our lifetime warranty!

The class ring tradition started in 1835 at the most prestigious military academy in the United States. The class rings were worn to symbolize the unity between classmates and as a remembrance of their time together. We hope to bring this tradition to Keio University so students and graduates alike can proudly display their pride for Keio University.