ウミガメ保全活動 美ら村 沖縄 CHURAMURA Sea Turtle Conservation Okinawa

0 人が賛同しました。もう少しで 100 人に到達します!

NPO法人「美ら村」では
沖縄県全域でウミガメの保護活動を継続するために
支援をお願いしています。

2020年は新型コロナウイルスによる
パンデミックの影響と観光客の減少により
読谷村の海岸においてウミガメによる産卵が急増しました。

2021年にはインバウンドによる観光の再開が予定されており
ウミガメの巣に差し迫る様々な影響を緩和するため、
今から対策を行わなければなりません。

みなさんから頂いた署名を元に
設備、インフラ、教育プログラム、研究のために
そしてこれらの特別な瞬間を一般の皆様と
共有し続けることができるよう活用させて頂きます。

NPO Churamura is requesting support to continue Sea Turtle Conservation activities throughout the Okinawa region.
2020 has seen a surge in nesting activity along the Yomitan coastline due to the positive effects of the COVID pandemic & reduction in tourism.
With inbound tourism set to resume in 2021, we must take measures to mitigate the impending impact on nesting habitats. Petition will go towards equipment, infrastructure, education programs, research while allowing us to continue to share these special moments with you the public.