ทานผลไม้แทนขนมขบเคี้ยว (Fruit instead of Snack)

มีผู้สนับสนุน 0 คน ขออีกให้ถึง 200 คน!

ทุกวันนี้คนส่วนใหญ่ในช่วงวัยต่างๆมีปัญหาเกี่ยวกับโรคอ้วนหรือสุขภาพไม่แข็งแรง เพราะทุกวันนี้เป็นสังคมเทคโนโลยี ทำให้หลายๆคนติดมือถือ ไม่ค่อยออกกำลังกาย และปัญหาที่ทำให้เกิดโรคอ้วนจริงๆคือ การทานขนมขบเคี้ยว ทำให้ร่างกายไม่แข็งแรง และทำให้เกิดโรคอ้วนเพราะขนมขบเคี้ยวนั้น ไม่มีประโยชน์และยังมีโซเดียมหรือผงปรุงรสที่ทำให้ร่างกายเสื่อมโทรม หากทานไปเรื่อยๆก็จะเป็นการสะสมทำให้เกิดโรคต่างๆได้ แต่หากเราเปลี่ยนมาทานผลไม้เเทน เราจะได้ประโยชน์ คุณค่าทางโภชนาการต่างๆ และไม่มีสารปรุงรสใดๆทั้งสิ้น อีกทั้งยังช่วยให้ขับถ่ายง่าย และทำให้อิ่มท้องอีกด้วย มาร่วมกันทานผลไม้แทนขนมขบเคี้ยวกันครับเพื่อสุขภาพของเราร่วมกันติด #fruitnosnack เพื่อส่งต่อสุขภาพที่ดีแก่คนที่คุณรัก โปรดแชร์หรือส่งต่อ

Today, most people in various ages have problems with obesity or unhealthy health. Because today is  technology society that cause many people addicted to mobile phones, rarely to exercise and the problem that really cause obesity is eating snacks.It makes body unhealthy and cause obesity because snack is very less nutrition and also contains sodium or seasoning powder that causes the body to deteriorate.If we continue to eat, it will accumulate and cause various diseases.      But if we change to eat fruit ,we will benefit various nutrition and without any seasonings.It also help to excrete easily and make the stomach full as well.Please come together to eat fruits instead of snacks for our health. please share this to your friends or family #fruitnosnack.