کمپین جانِ بچه ها

0 have signed. Let’s get to 7,500!

#جانِ_بچه‌_ها

۱
طبق گفته وزیر آموزش‌و‌پرورش ایران، برای تجهیز تمامی کلاس‌های درس به بخاری، ۸۰ میلیارد تومان بودجه لازم و چنین بودجه‌ای به وزارت‌خانه اختصاص داده نشده است.
از دیگر سو، وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت) هم اعلام کرده است که با یک بودجه ۸۰ میلیارد تومانی در نمایشگاه «اکسپو دُبی ۲۰۲۰» شرکت خواهد کرد.

۲
باتوجه به تحریم‌های بین‌المللی، محدودیت بودجه کشور و مشکلات اقتصادی به نظر می‌رسد حضور در اکسپوی دوبی دستاورد چندانی برای کشور نداشته باشد و به‌همین دلیل امضا کننده‌گان این کمپین خواستار توافقی میان وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت ) و وزارت آموزش‌وپرورش هستند که طی آن، بودجه شرکت در اکسپوی دبی، صرف خرید تجهیزات گرمایشی برای کلاس‌های درس سه میلیون دانش آموز در مدارس ایران شود.

۳
امضاکننده گان این کمپین همچنین خواستار شفافیت در نحوه هزینه کرد این بودجه برای تجهیز وسایل گرمایشی و اطلاع‌رسانی شفاف آن توسط وزارت آموزش‌وپرورش به مردم هستند.
کمپین «جانِ بچه‌ها» از سوی جمعی از طراحان، پزشکان، معلمان و خانواده کودکان آغاز شده است و همه مردم ایران را به این " هم‌دلی ملی " دعوت می‌کند.

Want to share this petition?