کمپین اعتراض به افزایش تعرفه خودروهای پاک (هیبریدی)!

0 a signé. Allez jusqu'à 200 !

کمپین اعتراض به افزایش تعرفه خودروهای پاک (هیبریدی) !

با وجود تلاش‌های فعالان محیط زیست به منظور فرهنگ سازی و ترویج  استفاده از تکنولوژی های پاک و از آنجمله توسعه بکارگیری خودروهای هیبریدی برای حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوا، چرا در تعرفه‌های جدید که به تازگی از سوی دولت ابلاغ شده، تعرفه این خودروها ۱۱ برابر و در واقع رشد ۱۰۰۰ درصدی  داشته است؟

جای تعجب است، در حالی که واردات این نوع خودروها برای کاهش آلودگی هوا وارد سیاستگذاری‌های کلان کشور و مشوق‌هایی نیز برای این امر در نظر گرفته شده بود، به صورت کاملا غیر منتظره شاهد جهش غیرمنتظره تعرفه خودروهای هیبریدی هستیم. امری که بدون شک موجب کاهش چشمگیر توان خرید مردم برای این خودروها می گردد!

آیا برای دولت بحران آلودگی هوا - که همگی شاهدیم چه مشکلات پیچیده ای در کلان شهرها ایجاد نموده است- اهمیتی ندارد؟ در بحران کنونی آلودگی هوا، مسئله محیط زیست، سلامت و جان مردم در میان است. شاید برای مقابله با آن راهی سخت و تدابیری بلند مدت نیاز باشد، اما وظیفه همگی ماست که کلیه راهکارها و فرصت های حال حاضر را مغتنم شمرده و برای مقابله با بحران آلودگی هوا به صورت مشارکتی (دولت و مردم)  کوشش نماییم.

فعالان محیط زیست، سازمان های غیر دولتی و موسسات زیست محیطی، با تکیه بر امکانات موجود و نیز نظر به محدودیت های متعدد، تلاش بی وقفه و طاقت فرسایی برای مقابله با مشکلات زیست محیطی کشور دارند؛ اما کلیه این فعالیت ها به دنبال اتخاذ چنین تصمیمات خطرناک و ناامید کننده ای از جانب دولت می تواند با موانع سخت روبرو شده و کشور را با تهدیدات جدی مواجه سازد!

موسسه زیست محیطی چیکو به پشتوانه شبکه دوستداران محیط زیست و با هدف حفظ محیط زیست ایران عزیز و نیز ایجاد شرایط مساعدتر برای بهبود سلامت عمومی مردم، از ریاست محترم جمهوری، جناب دکتر روحانی خواستار تجدید نظر در تعرفه واردات خودروهای پاک (هیبریدی) می باشد؛ در چنین شرایطی انتظار ما اینست که نه تنها برای خودروهای پاک (هیبریدی و الکتریکی) تعرفه ای اخذ نشود، بلکه دولت مساعدت نماید تا از طریق اعطای تسهیلات بدون سود و حتی تخصیص بودجه هایی برای کاهش قیمت این خودروها، توان عمومی برای خرید صنایع پاک افزایش یابد.

با توجه به تهدیدات نوظهور زیست محیطی در کشور که جنبه های حقوق بشری و امنیتی به خود گرفته است، تصمیمات و مصوبات دولت می تواند نقش بسزایی در سرنوشت کشور، ارتقاء سلامت عمومی و نیز حفظ محیط زیست داشته باشد؛

جناب رئیس جمهور، در کنار کلیه تلاش های بخش دولتی و غیر دولتی برای مقابله با بحران های کنونی، شرایطی به وجود آمده که گاها سرزمین ایران، برای برون رفت از بحران های کنونی حوزه محیط زیست از جمله بحران آلودگی هوا، مسئله ریزگردها، خشکسالی و کاهش منابع، نیازمند همراهی و مساعدت جدی دولت است؛ مساعدت هایی که می تواند در تاریخ، با ابعاد مثبت و تحسین برانگیز، مورد یادآوری قرار گیرد.

موسسه زیست محیطی چیکو؛

دارای مقام مشورتی از شورای اقتصادی-اجتماعی سازمان ملل متحد؛

CHEECO Institute compte sur vous aujourd'hui

CHEECO Institute IN CONSULTATIVE STATUS WITH ECOSOC a besoin de votre aide pour sa pétition “کمپین اعتراض به افزایش تعرفه خودروهای پاک (هیبریدی)!”. Rejoignez CHEECO Institute et 126 signataires.