کودکی آرات حسینی را به او برگردانید

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Javad started this petition to فعالان حقوق کودکان و همه دغدغه‌مندان سلامت کودکان

آرات حسینی را به کودکی برگردانید

آرات حسینی، کودک شش ساله ایرانی است که تحت فشار پدر خود در حال انجام تمرینات سخت ورزشی‌ست. سایت خبری همشهری آنلاین روز ۲۶ فروردین با انتشار دو عکس از آرات در حال «صخره‌نوردی» ضمن معرفی او به ‌عنوان یک نابغه، از محمد حسینی، پدر این کودک نیز تقدیر کرده است

آن گونه که در خبرها آمده، آرات فعالیت خود را از سن یک سالگی در رشته‌های ژیمناستیک و آکروبات شروع کرده و بر اساس فیلم‌هایی که در صفحه اینستاگرام پدرش منتشر شده، این کودک از سه سالگی مشغول ورزش‌های سختی از جمله فوتبال حرفه‌ای است

در صفحه‌ای که پدر آرات در اینستاگرام به نام پسرش راه‌اندازی کرده، این کودک شش ساله در یکی از فیلم‌های منتشر شده در این صفحه، با انجام حرکات نمایشی ورزشی به کریستیانو رونالدو ابراز علاقه می‌کند، اما هیچ واکنشی از این فوتبالیست دریافت نمی‌کند

مسائلی از این دست می‌تواند آسیب‌های روحی شدیدی به این کودک وارد آورد

آرات حسینی همچنین این روزها به ‌جای حضور در مقطع پیش دبستانی و بازی با همسالانش، بنا بر میل پدرش، در آکادمی لیورپول در حال انجام تمرینات حرفه‌ای فوتبال است. پدر او اعلام کرده است که «از بازی کردن آرات در کوچه جلوگیری کرده» و هم‌اکنون در حال بررسی پیشنهادات برای پذیرش آرات از سوی باشگاه‌های فوتبال در سراسر اروپاست. البته ادعای وجود چنین پیشنهادهایی با پیگیری‌های انجام شده از سوی کارشناسان این حوزه رد شده است

روان‌شناسان بالینی معتقدند پدر آرات به جای تشویق او برای رکورد زنی و القای اعتماد به‌ نفس کاذب به فرزندش، باید هویت اصلی آرات را به او بیاموزد و فرصت کودکی کردن به او بدهد چرا که یک کودک شش ساله اختیاری برای تصمیم‌گیری درست ندارد

در عکس‌های منتشر شده از آرات اما عضلات برجسته و بدن پر مو به‌وضوح قابل مشاهده است. برخی از کارشناسان گفته‌اند که این عکس‌ها عوارض مصرف «استروئید آنابولیک» و «تستوسترون»، دو نمونه از مکمل‌های عضله‌ساز برای ورزشکاران حرفه‌ای را از سوی یک کودک شش ساله نشان می‌دهد. این مکمل‌ها تأثیرات مخربی بر روی بدن انسان دارد

آرات باید فورا و پیش از آنکه دیر شود تحت نظر پزشک قرار گیرد تا از عوارض احتمالی این مکمل‌ها در امان بماند

پدر او مدعی شده صرفا به‌ خاطر اینکه پسرش در «سه ماهگی» دستش را محکم به دور انگشت او حلقه کرده و او از این رویداد به این نتیجه رسیده که پسرش باید ورزشکار شود

از همه فعالان حقوق کودکان و همه شهروندانی که دغدغه سلامت کودکان دارند، می‌خواهیم با امضای این دادخواست، نه تنها آرات شش ساله را به دنیای کودکی برگردانند، بلکه جلوی تکرار چنین اتفاقاتی را درآینده بگیرند

ما امضا کنندگان این طومار خواستار پایان یافتن نقض حقوق آرات حسینی به عنوان یک کودک از سوی والدین او هستیم

0 have signed. Let’s get to 100!