فراخوان به دستگیری علیرضا آوایی به جرم جنایت علیه بشریت

0 have signed. Let’s get to 100!

درحالیکه علیرضا آوایی در تاریخ 27 فوریه 2018 با پلتفرمی که از شورای حقوق بشر در سازمان ملل بدست آورده بود, سخنرانی او در جهت دادرسی حقوق بشرازجمله روهینگا بود و جای بسی تاسف برای واژه حقوق بشر و شورای حقوق بشر دارد که این کلمه بارها از دهان این جنایتکار خارج شد.

کسی که خود مسئول بدترین نقض های حقوق بشردر ایران هست

این یک کمپین بین المللی برای معرفی این جنایتکار به جهان است

او باید در دادگاه بین الملی جنایتکاران محاکمه شود

پس همبستگی خود را به دنیا نشان دهید و بگذارید صدای ما شنیده شود.

جمعی از فعالان ومدافعان حقوق بشر مقیم در سویس

While Alireza Avaei, on February 27, 2018, obtained a platform from the United Nations of Human Rights Council, His Speeches was for demanding Human Rights, including Rohingya, It is very unfortunate for the word of Human Rights and the Human Rights Council ,that it word has repeatedly used by this criminal.

a person who is responsible for the worst kind of Human Rights violence in Iran.

Now is the time of National and Patriotic solidarity against the Criminals of the century in Iran,Alireza Avaee, Minister of Justice in Iran,,a person who was a Human Rights spokesman for the Iran Criminal Government,that he has a background  history of darkness in Human Rights violations in Iran, past proseccuting attorney of Tehran  and responsible for human rights violations and Arbitrary arrests,Depriving prisoners of their rights,Increasing executions,Key role in the Massacre of 67 years against political prisoners,Iran's Justice Minister in the suppress repression of recent protests in iran.

By allowing him to speech at the Human Rights Council of United Nations,It was a disrespect to the comprehension of all Members and all Defenders, supporters and Human Rights Activists.

This was the biggest historical scandal for the UN Human Rights Council that questioned the credibility and identity of this organization and  will not be forgotten

it is the International Campaign to introduce this Criminal to the World.

He must be trialed at the International Criminal Court.

It is time for showing our Solidarity to the world and Let to be heard our voice.

A Group of Human Rights Activists and Defenders Resident of Switzerland

Today: poopak is counting on you

poopak Z needs your help with “فراخوان به دستگیری علیرضا آوایی به جرم جنایت علیه بشریت Call to arrest Alireza Avaee For Crime Against Humanity”. Join poopak and 48 supporters today.